Juhlamatkat Rantalomat

Fairmont Royal Pavilion

Fairmont Royal Pavilion tarjoaa puitteet ylelliselle rantalomalle kauniilla Barbadoksen saarella.

Barbadoksen länsirannikolle sijoittuva Fairmont Royal Pavilion hemmottelee vieraitaan maailmanluokan asiakaspalvelun lisäksi ällistyttävän upeilla rantamaisemilla. Valkoisella puuterihiekalla kuorrutettua rannikkoa ei suotta tunneta lempinimellä ”platinarannikko”.

Hotellin läheisyydessä sijaitsevasta St. Jamesin kylästä löydät rantojen lisäksi mainion valikoiman ravintoloita, monipuoliset shoppailumahdollisuudet ja runsaasti erilaisia aktiviteetteja.

Hotellin jokaisesta 72 huoneesta aukeaa näkymä turkoosina välkehtivälle Karibianmerelle ja maisemasta pääsee nautiskelemaan omalta parvekkeelta tai terassilta. Huoneiden lisäksi valittavanasi on valikoima tilavia rantahuviloita, joiden asukkaana voit nauttia henkilökohtaisen butlerin palvelusta.

Viiden tähden majoituselämyksen täydentää hotellin kaksi meren rannalla sijaitsevaa ravintolaa; Palm Terrace ja Taboras tarjoilevat suussa sulavia herkkuja Karibian tapaan. Ruokalistan ehdottomia tähtiä ovat tuoreet merenelävät maukkaiden lisukkeiden kera.

Meressä uiminen ja muut vesiaktiviteetit ovat vain muutaman askeleen päässä – kokeilisitko matkallasi vaikkapa syvänmeren kalastusta tai laitesukellusta?

7 yötä
alk. / henkilö
3 350 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku (á 23 kg) ruumaan  & 1 käsimatkatavara (á 8 kg)
  • Majoitus 7 yötä Luxury Oceanfront- huoneessa
  • Aamiainen

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.