Häämatkat Juhlamatkat Perhematkat Rantalomat

Crystal Cove by Elegant Hotels

Crystal Cove on viehättävä ja tasokas boutique- tyylinen hotelli, jossa pääset kokemaan Karibian tunnelmaa ja värikkyyttä aidoimmillaan. Hotellia ympäröi kauniin trooppiset maisemat, valkohiekkainen ranta ja kristallinkirkas turkoosi meri. 

Henkilökohtainen palvelu ja vieraanvaraisuus, taivaalliset herkut hotellin ravintoloissa, upea ranta, monipuoliset vesiurheilumahdollisuudet sekä henkeäsalpaavat auringonlaskut ovat hotellin valttikortteja. 

Hotellin hintaan sisältyy kattava All Inclusive- paketti. Hintaasi sisältyy aamiainen, lounas ja illallinen sekä All Inclusive juomalista. Käytössäsi on myös monipuolisesti erilaisia vesiurheiluaktiviteetteja, kuten snorklausta, melontaa, sup-lautailua ja vesihiihtoa. Voit myös osallistua jooga- tai pilatestunneille, treenata kuntosalilla tai pelata tennistä. 

Crystal Cove tarjoaa Fine Dining All inclusive- elämyksen. Nauti monipuolisista, aistikkaista, karibialaisella twistillä maustetuista ruoka-annoksista saaren kahdessa tasokkaassa ravintolassa ja herkuttele trooppisia cocktaileja hotellin kahdessa baarissa. Vista Coffee & Wine Bar tarjoaa päivänpäätteeksi myös herkullisia tapaksia hyvän viinilasillisen kera. 

Raikkaasti sisustetut huoneet huokuvat saaren lumoa. Sisustus on iloisen modernia ja värikkään eloisaa. Huoneista avautuu näköalat joko puutarhaan, uima-altaalle tai merelle. 

Crystal Cove on erinomainen valinta niin perheille kuin pariskunnille. 

7 yötä
alk. / henkilö
2 995 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku (á 23 kg) ruumaan & 1 käsimatkatavara (á 8 kg)
  • Majoitus 7 yötä 2 hh sis. All Inclusive 

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.