Kaupunki­­lomat Perhematkat Rantalomat

Kuuban kiertomatka

Tämä matka vie teidät pääkaupunki Havannaan, jossa henkii aito menneen ajan tunnelma. Vanhat autot, rosoinen arkkitehtuuri, paikalliset sikarirouvat, leikkivät lapset ja Che Guevaran perintö näkyy katukuvassa. Elävää musiikkia kuulee kaikkialla.

Salsaa, rumbaa, cha cha chata…

Havannan jälkeen matkanne jatkuu reilun parin tunnin ajomatkan päähän sijaitsevaan Varaderoon, joka on Kuuban tunnetuin rantalomakohde.  Juuri perheellenne valittu All inclusive hotelli, parikymmentä kilometriä pitkä ranta ja loistavat harrastusmahdollisuudet vesiurheilusta golfiin ja syvänmerenkalastukseen takaavat varmasti onnistuneen loman.

10 yötä
alk. / perhe
11 560 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku (á 23 kg) ruumaan  & 1 käsimatkatavara (á 8 kg)
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset sekä hotellien välinen kuljetus
  • 2 aikuista ja 2 lasta alle 12 vuotta
  • Majoitus 3 yötä Havanna , sis. aamiainen
  • Majoitus 7 yötä Varadero, sis. all inclusive
  • Havannan yksityinen retki Mi Habana – The Beauty
  • Kuuban turistikortti

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Saapuminen Havannan lentokentälle, josta yksityinen kuljetus Iberostar Parque Central-hotelliin.

Espanjalaiseen siirtomaa-ajan tyyliin rakennetulla hotelilla on loistava sijainti Havannan vanhan kaupungin vieressä, keskuspuiston laidalla.

Hotelli koostuu kahdesta rakennuksesta neoklassisesta ja modernista osasta ja ne on yhdistetty toisiinsa maanalaisella tunnelilla. Molempien rakennusten kattoterassilla on uima-allas, baari ja ravintola sekä hienot näkymät kaupungin yli.

Iberostar Parque Centralin lähellä on Havannan yksi kuvatuimmista kohteista El Capitolio, joka on nykyisin Kuuban tiedeakatemian käytössä. Vieressä on myös Gran Teatro Alicia Alonso, jonka tanssi- ja musiikkiesityksiä kannattaa käydä katsomassa. Kaunis Paseo del Prado-bulevardi alkaa keskuspuistosta ja päättyy 7 kilometrin pitkälle Maleconin rantapromenadille. Malecon on kuin kuubalaisten olohuone ja varsinkin illalla sinne kokoonnutaan ystävien kanssa.

Vanhan kaupungin (La Habana Vieja) vilkasta Obispo– katua pidetään Hemingwayn kotikatuna, jonka varrella on useita kauppoja, ravintoloita ja baareja, joista ehkä tunnetuin on El Floridita. Myös keskustan Boulevard de San Rafaelin kävelykadulla pääsee aistimaan kuubalaista tunnelmaa.

Keskuspuiston (Parque Central) lähellä on myös kaksi mielenkiintoista ja käymisen arvoista museota: Vallankumousmuseo (Museo de la Revolución) ja Kuvataidemuseo (Museo Nacional de Bellas Artes).

Iberostar Parque Central

Yksityinen kokopäiväretki ”Mi Habana – The Beauty” Havannassa.

Aamupäivällä perehdytään kävellen vanhaan kaupunkiin, sen historiaan, siirtomaa-ajan arkkitehtuuriin sekä seurataan paikallisten arkea. Voit jatkaa kierrosta hevoskärryillä tai kävellen, kun tutustutaan vanhan kaupungin tärkeimpiin aukioihin: Plaza de la Catedral, Plaza de Armas ja Plaza Vieja. Kierroksen jälkeen nautitaan lounas. Sitten hypätään klassisen amerikanraudan kyytiin, ajetaan Centro Habana kaupunginosan läpi kuuluisalle vallankumousaukiolle. Matka jatkuu vehreimmissä maisemissa Almendaresin puistossa, josta ajetaan vauraan Miramarin asutusalueen läpi. Monet siirtomaa-ajan rakennukset ovat henkeäsalpaavan kauniita ja taidokkaasti restauroitu. Seuraava mielenkiintoinen kohde on Jaimanitas tai ”Fusterlandia”. Taiteilija José Fuster on suunnitellut talonsa ja sen ympäristön oman visionsa mukaan rakentamalla sitä mosaiikkilaatoilla 20 vuoden ajan. Viimeisenä pysähdys Maleconin rantapromenadilla, kuubalaisten ”olohuoneessa”.

Iberostar Parque Central

Tänään voit tutustua omatoimisesti Havannaan. Istahda vaikka kahvilaan nauttimaan paikallisesta atmosfääristä, joka on varsin värikästä ja mielenkiintoista.

 

Aamupäivällä yksityiskuljetus Iberostar Selection Varadero-hotelliin. Ajomatka noin 2,5 h.

Hyvätasoinen all inclusive-hotelli Iberostar Selection Varadero sijaitsee yli 20 km pitkällä hiekkarannalla ja sopii erinomaisesti perheiden leppoisaan lomanviettoon.

Hotellilla on useita ravintoloita, baareja, isot uima-allasalueet ja myös lastenallas sekä lasten klubi. Koulutettu animaatioryhmä järjestää aktiviteetteja päivisin ja viihdeohjelmaa iltaisin. Täällä pääset tutustumaan salsan saloihin, voit mennä kuntosalille, hemmottele itseäsi ihanilla spa-hoidoilla tai laitat vain lomamoodin päälle!

Iberostar Selection Varadero

Miellyttävää lomailua perheen kesken nauttien all inclusive-hotellin palveluista, auringosta ja kuubalaisista rytmeistä.

Iberostar Selection Varadero

Yksityiskuljetus Varaderon hotellista Havannan lentokentälle, ajoaika n 2,5 h.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.