Häämatkat Juhlamatkat Perhematkat Rantalomat

Bali, Sanur

Puri Santrian

Rento ja kodikas Puri Santrian -hotelli on yksi pitkäaikaisimmista suosikeistamme Balilla, auringonnousun rannalla Sanurissa.

Puri Santrianin valttikortteja ovat vehreä ympäristö ja kauniit allasalueet. Hotelli on kuin pieni kylä, joka sijaitsee hyvällä paikalla eteläisen Sanurin alueella. Tässä hotellissa on erinomainen hinta-laatusuhde.

Sanurin aluetta kutsumme usein Balin hauskimmaksi rannaksi. Kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä ja hintatasokin on edelleen mukavan huokea.

Olemme sisällyttäneet oleskeluunne yksityisen retken Ubudiin, Balin kauniiseen kulttuurin sydämeen. Retkellä pääsette tutustumaan käsityötaiteeseen, taidegallerioihin, mukaan lukien Agung Rai – taidemuseon. Ennen paluuta käydään myös Ubudin tunnelmallisilla markkinoilla. Tämän leppoisan retkipäivän voitte tehdä haluamananne päivänä. Retki ei toki ole pakollinen – jos mieluummin nautitte oman hotellin palveluista, sekin käy hyvin. Nyt ollaan lomalla omaan tyyliin.

Unelmiesi loma odottaa sinua, kysy lisää!

7 yötä
alk. / henkilö
2 065 €
  • Reittilennot ja lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku (á 23 kg) ruumaan & 1 käsimatkatavara (á 8 kg)
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 7 yötä, Superior- huoneessa
  • Aamiainen
  • Yksityinen retki Ubudiin

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.                                                                                                                                                       

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.