Häämatkat Juhlamatkat Perhematkat Rantalomat

Bali, Seminyak

The Samaya

Aina joskus tuntuu löytyvän hotelli, jossa kaikki on kohdillaan – juuri tällainen hotelli on The Samaya Seminyak.

Hotellin sijainti on erinomainen, sillä se sijaitsee yhdellä Balin trendikkäimmistä rannoista. Hotellin huikea infinity – allas sijaitsee myös aivan rannalla. Siinä on kyllä jotain aivan erityistä kun altaasta näkee merelle ja kuulee aaltojen kohinan.

Ruokaelämykset ovat tärkeä osa lomailua ja Seminyakissa on upea valikoima tyylikkäitä ravintoloita. Myös trendikkäitä putiikkeja ja muutama hohdokas yökerhokin löytyy niitä kaipaaville.

Kaiken tämän keskellä The Samaya Seminyak sijaitsee omassa rauhallisessa piilopaikassaan ja silti kävelyetäisyydellä palveluista. 

Villat ovat isoja, erittäin tasokkaita ja sisustettu modernisti vaalein värein. Ja kylpyhuone – se hakee vertaistaan.

Kirsikkana kakun päällä villoista löytyy myös oma pienempi uima-allas. Miltä kuulostaisi aamulla ensin pulahdus omaan altaaseen ja sen jälkeen aamiainen tarjoiltuna huonepalveluna omaan villaan?

” Aina joskus tuntuu löytyvän hotelli, jossa kaikki on kohdillaan.”

Olemme sisällyttäneet oleskeluunne yksityisen retken Ubudiin, Balin kauniiseen kulttuurin sydämeen. Retkellä pääsette tutustumaan käsityötaiteeseen, taidegallerioihin, mukaan lukien Agung Rai – taidemuseon. Ennen paluuta käydään myös Ubudin tunnelmallisilla markkinoilla. Tämän leppoisan retkipäivän voitte tehdä haluamananne päivänä. Retki ei toki ole pakollinen – jos mieluummin nautitte oman hotellin palveluista, sekin käy hyvin. Nyt ollaan lomalla omaan tyyliin.

Unelmiesi loma odottaa sinua, kysy lisää!

7 yötä
alk. / henkilö
3 250 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan & 1 käsimatkatavara
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 7 yötä Royal Villa 1 Bedroom Courtyard- huoneessa
  • Aamiainen
  • Yksityinen retki Ubudiin

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.