Loma kahdelle Rantalomat Yhdistelmä­matkat

Ubud & Gianyar

Bali

Ubud & Gianyar on kulttuurin täyteinen kohdekaksikko Balilla, Jumalten saarella.

Ubud & Gianyar – Balin vehreästä, sademetsien täyttämästä sydämestä dramaattisille laavahiekkarannoille. Suuressa suosiossa oleva Ubud on onnistunut säilyttämään aitoutensa ja persoonallisuutensa – ikonisten riisipeltojen ja villinä virtaavien vesiputousten keskellä lepää sekä katse, että sielu.

Harmonisen Ubudin valttikortti mahtavien luontokohteiden lisäksi on sen loistava ravintolatarjonta. Teki mielesi sitten autenttisia indonesialaisia herkkuja, raikkaita vegaaniannoksia tai usean ruokalajin fine dining- illallista, löydät sen taatusti Ubudista.

Ubudin tavoin myös Gianyar on tunnettu rikkaasta kulttuuriperinnöstään. Aluetta peittävät vehreät riisipellot ja kauniit puutarhat. Gianyarin rannikkoa reunustavat dramaattisen mustat laavahiekkarannat. Täältä löydät Balin aidoimmillaan!

Matkan kruunaa tasokkaat ja persoonalliset hotellit.

Trendikäs ja uniikki Bisma Eight sijiatsee Ubudin keskustan tuntumassa, vain 10 minuutin kävelyn päässä historiallisesta kuninkaallisesta palatsista. Viidakon siimeksessä sijaitseva ylellinen boutique- hotelli omaa täydellisen rentouttavan ilmapiirin – uppoudu viidakon ääniin ja tuoksuihin hotellin monipuolisista palveluista nauttien.

Bisma Eightin huoneiden ja huviloiden design sulautuu ympäröivään viidakkoon; rakennusmateriaaleina on käytetty bambua, jalopähkinäpuuta ja paikallista oranssia tiiltä.

Matkan toinen hotelli on rauhallisessa Gianyarin kylässä sijaitseva The Royal Purnama. Tervetuloa sielua rauhoittavaan paratiisiin! Vain aikuisille tarkoitettu hotelli on täydellinen kohdevalinta rentoutumiselle ja Balin kulttuuriin uppoutumiselle. The Royal Purnama omaa rauhallisen sijainnin hiekkarannalla, meren aaltojen syleilyssä.

Hotellin huoneet ovat balilaiseen tyyliin sisustettuja huviloita, jotka hurmaavat kauniisti kaiverretuilla puisilla yksityiskohdillaan. Jokaisesta huoneesta löytyy oma uima-allas tai poreallas. Hotellin ravintola tarjoaa indonesialaisen keittiön herkkuja, kuten tuoreita mereneläviä ja herkullisia satay- vartaita.

Lisää matkaasi piste i:n päälle yksityisellä kynttiläillallisella rantahiekalla tai elokuvaillalla tähtien alla.

10 yötä
alk. / henkilö
2 565 €
  • Reittilennot sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan & 1 käsimatkatavara
  • Lentokenttäkuljetukset
  • Hotellien väliset kuljetukset
  • Majoitus 6 vrk The Royal Purnama Jepun One Bedroom Jacuzzi Suite- huone
  • Majoitus 4 vrk Bisma Eight Forest Suite- huone
  • Aamiainen

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.