Perhematkat Safari- ja luontomatkat Soolomatkat

Madeira

Levada- kävelyitä ja luonnon taikaa

Kukkaloistostaan tunnettu Madeira on henkeäsalpaavan upea luontokohde!

Madeiran parasta antia ovat sen kaikissa sateenkaaren väreissä hohtava kukkaloisto, jylhät kalliorannat ja upeat levada- kävelyt. Atlantin Valtamerellä sijaitseva, Portugalille kuuluva saari on luontomatkailijan aarreaitta. Ajoita vierailusi huhti-syyskuun väliseen aikaan ja saatat hyvinkin bongata horisontissa valaita, sekä delfiinejä.

Tuliperäisen Madeiran saaren tavaramerkkinä tunnetut levada- kävelyreitit tarjoavat uskomattomia maisemia uniikin luonnon keskellä. Vanhojen kastelukanavien varteen rakennetut reitit kiemurtelevat ympäri saarta jopa 2000 kilometriä pitkänä verkostona – patikoinnin ystävä ei taatusti pitkästy Madeiran matkalla!

Viehättävä Madeira on myös mainio kaupunkikohde. Pittoreski Funchal pursuaa mielenkiintoisia vierailukohteita aina kasvitieteellisestä puutarhasta museoihin sekä arkkitehtuurin taidonnäytteisiin. Iltaisin Funchalin kujilla raikaa Fado- musiikki ja paikalliset kokoontuvat ravintoloihin maistelemaan tuoreita mereneläviä kyytipoikanaan Madeira-viini.

 

7 yötä
alk. / henkilö
1 825 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku (á 23 kg) ruumaan  & 1 käsimatkatavara (á 8 kg)
  • Lentokenttäkuljetukset: Funchal Airport – Casas da Levada & Albatroz Beach & Yacht Club – Funchal Airport
  • Majoitus 3 vrk Casas da Levada,  T1- huone, sisältää aamiaisen
  • Majoitus 2 vrk Savoy Saccharum Hotel Resort & Spa, Double / Twin Courtyard View, sisältää aamiaisen
  • Majoitus 2 vrk Albatroz Beach & Yacht Club, Manor House Sea View, sisältää aamiaisen

Suosittelemme tälle matkalle auton vuokraamista, sillä hotellit sijaitsevat hieman etäällä toisistaan. Vaihtoehtoisesti voit varata hotellien väliset kuljetukset lisämaksusta ennakkoon Helin Matkojen kautta. 

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Vehreiden metsien, kumpuilevien kukkuloiden ja solisevien purojen ympäröimä Casas da Levada on luontomatkaajan unelmahotelli. Paikallisen perheen pyörittämä majatalo sijaitsee useiden levada- reittien, sekä eteerisen kauniin Laurisilva– metsän läheisyydessä. Viehättävää puutarhaa koristaa kaunis infinity- allas ja sympaattinen Hobbit Bar- baari. Taru sormusten Herrasta- fani menettää oitis sydämensä baarin suloiselle pyöreälle puuovelle, joka on kuin Hobittilasta konsanaan.

Kuuden remontoidun asunnon kokonaisuus perustaa toimintansa kestävälle kehitykselle; sähkö tuotetaan aurinkopaneelein, säiliöt nappaavat sadeveden talteen ja aamiaisherkut taiotaan oman puutarhan antimista.

 

Viiden tähden Savoy Saccharum Hotel Resort & Spa on täyden palvelun design- hotelli. Seesteisessä Calhetan kylässä sijaitseva hotelli omaa rauhallisen sijainnin kauniissa rantapoukamassa. Saccharumin palvelutarjonta on omaa luokkaansa – uima-altaita löytyy niin sisältä kuin ulkoa ja rentoutumisen täydentää saunojen leppeät löylyt, sekä tasokkaat kylpylähoidot. Squash- kenttä ja hyvin varusteltu kuntosali ovat sporttisen lomailijan mieleen.

Huoneita löytyy useassa eri huoneluokassa ja ne majoittavat jopa neljä henkeä.

Santa Cruz- lahden kallioilla lepäävä Albatroz Beach & Yacht Club sijaitsee komeiden merimaisemien äärellä. Näkymä merelle on taattu, sillä jokainen hotellin 20 huoneesta omaa ikkunat tyrskyävän Atlantin suuntaan. Kodikkaasti sisustetut huoneet ovat elegantteja, valoisia ja omalla parvekkeella varustettuja. Suuremmat ryhmät tai perheet voivat varata käyttöönsä neljän makuuhuoneen Villa Albatroz– huvilan tai kolmen makuuhuoneen Villa Amelia– huvilan.

Hotellin katseenkääntäjänä toimii kallion juurella sijaitseva upea merivesiallas. Asukkaiden käytössä on myös suuri makeanveden allas, sekä ylellinen ulkoporeallas.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.