Yhdistelmä­matkat

Lissabon – Algarve – Alentejo

Portugalin kiertomatka

Portugalin kiertomatka

Tämä matka johdattaa sinut karismaattiseen Lissaboniin, kuvankauniiseen Algarveen, sekä idyllisen Alentejon alueelle.  

Portugalin upean kiertomatkan myötä tutustut Portugalin monipuoliseen luonteeseen; matkaohjelma on viehättävä yhdistelmä kaupunkielämää, kauniita rantoja, sekä viinitilojen hurmaavaa maalaisidylliä.

Lissabonin kapeiden mukulakivikatujen tunnelmallisena soundtrackina soi Fadon kaihoisat sävelet. Kaltevat kadut ovat tunnettuja kuvauksellisista raitiovaunuistaan ja lukuisista viihtyisistä kuppiloista, sekä tasokkaista ravintoloista.

Lissabonissa pääset nautiskelemaan kaupunkielämästä parhaimmillaan; Barro Alton boheemin kaupunginosan loputtomista ostosmahdollisuuksista, Baixan eläväisestä keskusta-alueesta ja Cais do Sodrén kirjavasta ravintolatarjonnasta.

Algarve paistattelee Portugalin upeimman rantakohteen maineessa. Tunnetuimpia Algarven rantakohteita ovat kuvankauniit Albufeira ja Lagos. Algarven alueen hiekkarannat ovat reunustettu komeilla kallioilla ja monille on myönnetty esimerkillisen puhtaanapidon sekä loistavan veden laadun merkiksi Blue Flag- sertifikaatti.

Rantaleijonien lisäksi Algarve houkuttelee puoleensa golfin harrastajia; alueelta löytyy kymmeniä tasokkaita golfkenttiä.

Alentejon maakunta on kuorrutettu vehreillä viinialueilla ja upeilla patikkareiteillä. Alue on vielä kohtuullisen tuntematon turistien keskuudessa, joten täällä voit nauttia pienten kylien leppoisasta elämänmenosta ja ympärillä vallitsevasta rauhasta luonnon keskellä.

Viinialueena Alentejo on pikkuhiljaa nousemassa viininystävien suureen suosioon; Alentejo tunnetaan loistavasta hinta-laatusuhteestaan ja karussa maaperässä kypsyvistä täyteläisistä viineistään.

Tutustu monipuoliseen matkaohjelmaan ja ota suunnaksi Portugali!

7 yötä
alk. / henkilö
2 225 €
  • Reittilennot turistiluokassa ja verot  
  • Matkatavarat: 1 laukku (á 23 kg) ruumaan & 1 käsimatkatavara (á 8 kg)
  • Vuokra-auto 5 vrk sisältäen tarvittavat vakuutukset  
  • Majoitus 2 yötä Corpo Santo Lisbon Historicalhotellissa sis. aamiainen
  • Majoitus 3 yötä Domes Lake Algarve- hotellissa sis. aamiainen
  • Majoitus 2 yötä Torre de Palma– hotellissa sis. aamiainen

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.
Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Matka alkaa useasti Euroopan parhaaksi kaupunkilomakohteeksi äänestetystä Lissabonista. Lissabon tunnetaan kapeista ja kaltevista mukulakivisistä kaduista, värikkäistä rakennuksista, ystävällisistä paikallisista sekä hurmaavasta ilmapiiristä. Ensimmäiset kaksi yötä majoitut viehättävässä Corpo Santo Lisbon Historical– hotellissa.  

Vuokra-auto noudetaan Lissabonin lentokentältä ja matka jatkuu omatoimisesti autoillen Lissabonista etelään postikorttimaisen kauniille Algarven alueelle, joka on tunnettu upeista kallioilla reunustetuista rannoistaan, maailmankuuluista golfkentistä, luonnonihmeistään, sekä herkullisesta ruuasta. Algarve koostuu eteläisen Portugalin rannikkoalueesta ja alueelta löydät monta viehättävää rantakaupunkia. Algarven osuudella yöpyminen tapahtuu Vilamouran alueella, upeassa Domes Lake Algarve– hotellissa, jossa vietetään seuraavat kolme yötä.  

Algarvesta matka jatkuu kohti Alentejoa, joka tunnetaan historiallisista linnoituksistaan, autenttisesta portugalilaisesta kulttuurista, sekä vehreistä viinialueistaan. Seuraavat kaksi yötä majoitutaan Monforten alueella sijaitsevassa Torre de Palma– hotellissa. Voit nauttia hotellin upeista puitteista tai tutustua lähialueen luontoon esimerkiksi patikoiden tai ratsastaen, sekä nauttia hyvästä viinistä ja ruuasta. Hotellin oma viinitila ja tasokas ravintola takaavat vierailleen upeita makuelämyksiä hotellin alueelta poistumatta. 

Matka alkaa tulla päätökseensä ja on aika suunnata takaisin kohti Lissabonia. Voit nauttia rauhassa tämän päivän Alentejon upeista maisemista ja pysähtyä matkan varrella olevissa pienissä kylissä ja kaupungeissa sekä viinitiloilla. Lissaboniin saavuttaessa palautetaan auto lentokentälle ja kotimatka kohti Helsinkiä voi alkaa.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.