Kaupunki­­lomat Rantalomat Yhdistelmä­matkat

Cascais & Lissabon

Portugali on upea sekoitus vanhaa ja uutta. Kohde tunnetaan etenkin viinitiloistaan, kauniista rantakohteistaan, herkullisesta keittiöstään, historiallisista kaupungeistaan sekä upeasta luonnostaan.  

Tällä matkalla pääset unohtumattomalle yhdistelmämatkalle Cascaisiin ja Lissaboniin.  

Pääkaupunki Lissabonissa voit kävellä kapeilla mukulakivikaduilla, istahtaa sen lukemattomiin kahviloihin tai hypätä ikonisen raitiovaunun kyytiin ja vierailla Sâo Jorgen linnassa, josta on huikeat näkymät yli kaupungin. Alfama on yksi Lissabonin vanhimmista alueista ja täällä pääset tutustumaan kaihoisaan fado-musiikkiin. Bairro Alto eli korkea kaupunginosa on vilkas ostos- ja viihdealue lukuisine baareineen ja ravintoloineen. 

Cascais on kaunis ja autenttinen pieni kalastajakylä, josta on tullut vuosien saatossa rento, mutta hienostunut turistikohde. Cascais tunnetaan rauhallisena ja tasokkaana rantalomakohteena, jossa löytyy erinomainen valikoima ravintoloita, kahviloita ja terasseja, pieniä kauppoja, ihastuttavia kapeita kujia sekä merellistä ja kansainvälistä tunnelmaa. Cascaisista löytyy useampia rantoja, jotka ovat tunnettuja kullansavyisistä hiekkarannoistaan sekä kirkkaista vesistään. 

Tutustu tarkemmin ohjelmaan ja varmista oma paikkasi Portugalin auringon alle.

8 yötä
alk. / henkilö
1 750 €
  • Reittilennot ja lentoverot
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset + hotellien välinen kuljetus
  • Majoitus 4 yötä Cascais sis. aamiainen
  • Majoitus 4 yötä Lissabon sis. aamiainen
  • Helin Matkojen 24/7 hätäpäivystys

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Tervetuloa Portugaliin!  

Saapuminen Lissaboniin, josta kuljetus Cascaisiin, kesto noin 50 minuuttia.  

Majoittuminen Farol hotelliin.

Cascaisissa Atlantin rannikolla sijaitseva boutique hotelli oli alun perin 1800-luovulla rakennettu Cabralin kreivin yksityinen kartano.  Farol sijaitsee rauhallisella paikalla Tejo-joen suulla Atlantin valtamerinäkymin ja lähellä Cascaisin vanhaa kaupunkia.  

Cascais on kaunis ja autenttinen pieni kalastajakylä, josta on tullut vuosien saatossa rento, mutta hienostunut matkailukohde. Cascais tunnetaan rauhallisena ja tasokkaana rantalomakohteena, jossa löytyy erinomainen valikoima ravintoloita, kahviloita ja terasseja, pieniä kauppoja, ihastuttavia kapeita kujia sekä merellistä ja kansainvälistä tunnelmaa. Cascaisista löytyy useampia rantoja, jotka ovat tunnettuja kullansävyisistä hiekkarannoistaan sekä kirkkaista vesistään.

Aamiaisen jälkeen on vuorossa siirtyminen takaisin Lissaboniin. Majoittuminen Memmo Alfama hotelliin.  

Aistikas boutique hotelli Memmo Alfama, oli aikoinaan kengänkiilloketehdas ja sijaitsee Tejo-joen varrella lähellä São Jorgen linnaa ja Lissabonin keskustaa.  

Pääkaupunki Lissabonissa voit kävellä kapeilla mukulakivikaduilla, istahtaa sen lukemattomiin kahviloihin tai hypätä ikonisen raitiovaunun kyytiin ja vierailla Sâo Jorgen linnassa, josta on huikeat näkymät yli kaupungin. Alfama on yksi Lissabonin vanhimmista alueista ja täällä pääset tutustumaan kaihoisaan fado-musiikkiin. Bairro Alto eli korkea kaupunginosa on vilkas ostos- ja viihdealue lukuisine baareineen ja ravintoloineen.  

Viimeinen lomapäivä on koittanut. Aikaisen uloskirjautumisen jälkeen kuljettaja vie teidät lentokentälle, josta kotimatka voi alkaa.  

 

Unelmiesi loma odottaa sinua, kysy lisää!  

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.