Safari- ja luontomatkat Yhdistelmä­matkat

Etelä-Afrikka & Zimbabwe

Victorian putoukset, Rovos Rail & Kapkaupunki

Etelä-Afrikan & Zimbabwen yhdistelmämatkalla toteutat monta matkahaavetta samalla kertaa!

Eteläisen Afrikan yltäkylläinen kauneus pitää sisällään villieläinten täyttämiä kansallispuistoja, majesteettisia vesipuistoja ja ja Kapkaupungin vuorien ympäröimää kaupunkimaisemaa. Etelä-Afrikan ja Zimbabwen yhdistelmämatkasta on vaikea nimetä yhtä kohokohtaa, sillä matka on täynnä toinen toistaan upeampia elämyksiä.

10 päivän mittainen kiertomatka alkaa Zimbabwesta, mahtavien Victoria Falls– vesiputousten ääreltä. Sambian ja Zimbabwen rajalla sijaitsevilla putouksilla on kätevä vierailla Zimbabwen puolelta. Sambesijoesta ryöpsähtävät 108 metrin putoukset ovat kerrassaan upea luonnonihme. Matkan aikana putouksiin tutustutaan opastettujen kävelyretkien ja auringonlaskun risteilyn merkeissä.

Seuraavana vuorossa on jälleen uusi kerran elämässä- kokemus: matka Victoria Fallsin kylästä Etelä-Afrikan Pretoriaan ikonisella Rovos Rail– junalla. Kauriin kääntöpiirin ylittävällä reitillä tehdään pysähdyksiä upeissa kansallispuistoissa, kuten Matobossa ja Hwangessa. 114 kilometrin mittainen matka taittuu mukavasti maailman ylellisimmässä junassa – maailmanluokan palvelun täydentää tasokas ruokatarjoilu, seuranaan Etelä-Afrikan tasokkaimmat viinit.

Matkan viimeiset päivät vietetään Kapkaupungin vilinästä nauttien. Mahtavan Pöytävuoren juurella sijaitsevaa Kapkaupunkia kuulee usein kutsuttavan maailman kauniimmaksi kaupungiksi. Eikä suotta – kuvankaunis rannikko, siirtomaa-ajan rakennukset ja kumpuilevat kukkulat ovat upea yhdistelmä. Kun joukkoon lisätään vehreät viinitilat, on kokeneinkin matkustaja menettänyt sydämensä Kapkaupungille lopullisesti.

9 yötä
alk. / henkilö
7 625 €
 • Reittilennot ja lentoverot
 • Matkatavarat 23 kg ruumaan & käsimatkatavara 8 kg
 • Matkaohjelmassa mainitut retket
 • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
 • Majoitus 2 vrk Ilala Lodge Hotel Deluxe- huoneessa, sisältäen aamiaisen
 • Opastettu Tour of the Falls– retki
 • Ra-Ikane Sunset Cruise– risteily, sisältäen naposteltavaa, sekä virvoitusjuomia
 • Rovos Rail– junamatka 3 vrk Victoria Falls – Pretoria
  • Deluxe Suite- hytti
  • Täysihoito
 • Majoitus 4 vrk Blackheath Lodge Deluxe- huoneessa, sisältäen aamiaisen

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

 

Paikallisen perheen pyörittämä Ilala Lodge omaa täydellisen sijainnin Victoria Falls- putousten luontolomaa ajatellen; villisiat laiduntavat hotellin tiluksilla, eikä ole lainkaan harvinaista nähdä norsun vaeltavan ohi. Ja mikä parasta, kuuluisat putoukset sijaitsevat vain alle 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Kotoisa hotelli koostuu 73 huoneesta, jotka ovat jakautuneet kolmeen eri siipeen. Ylätason huoneista löytyy oma parveke, kun taas alatason huoneet avautuvat kauniille pihamaalle ja uima-allasalueelle. Ylätason huoneista saatat nähdä vesisuihkun nousevan jyliseviltä putouksilta.

Hotellin ravintola, Cassia lukeutuu kaupungin arvostetuimpien ravintoloiden joukkoon. Cassian kauniilla terassilla on mukava aloittaa päivä runsaan aamiaisen merkeissä ja päivän retkien jälkeen nauttia kynttiläillallista taivasalla. Halutessasi voit maistaa paikallisia erikoisuuksia, kuten krokotiilia, kudu- antilooppia tai strutsia.

Legendaarisen Rovos Rail– junayhtiön reitistöön kuuluu 11 poikkeuksellisen upeaa junamatkaa eteläisessä Afrikassa. 1989 perustetun Rovos Railin upeasti sisustetuissa junissa pääset kokemaan entisaikojen romantiikan mahtavien maisemien vilistäessä ohitse. Junista löytyy 36 hyttiä, jotka lukeutuvat koko maailman ylellisimpien joukkoon.

Matkaohjelman reitti kulkee Victoria Fallsin kylästä Etelä-Afrikan Pretoriaan.

Boutique- tyylinen Blackheath Lodge sijaitsee ikonisen Signal Hill– mäen juurella, vain kivenheiton päässe merenrannasta. Hotellin 1880- luvulla alkanut tarina näkyy hotellissa kiehtovalla tavalla. Viktoriaaninen arkkitehtuuri yhdistyy perinteisen afrikkalaisen tyylin kanssa, luoden uniikit puitteet kaupunkilomalle Kapkaupungissa.

Huoneet on jaettu seitsemään eri huonetyyppiin. Huoneista suurin, Loft Suite on kahdella makuuhuoneellaan passeli perheille tai pienille ystäväporukoille.

Vieraiden käytössä on suuri ulkouima-allas, sekä viihtyisä lounge, jossa voi viettää iltaa takkatulen ääressä.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.