Rantalomat Yhdistelmä­matkat

Miami & Anguilla

Miami & Anguilla on trooppisen kaupunki- ja rantaloman yhdistelmä parhaimmillaan!

Miami & Anguilla– yhdistelmämatka tarjoaa matkalaiselle suloisen siivun sekä ranta- että kaupunkilomaa. Lento Helsingistä Miamiin taittuu mukavasti Finnairin sinivalkoisin siivin ilman välilaskuja*. Miamista Anguillan saarelle lentelee vain kolmen tunnin verran, joten kohteet on mutkatonta yhdistää keskenään.

Matka alkaa Miami Beachin pastellisävyisten Art Deco- talojen reunustamilta rannoilta. Miami Beachilla voit tehdä juuri niin paljon tai vähän kuin haluat; ota rennosti rannalla tai vuokraa auto ja suuntaa tutkimaan Evergladesin kansallispuistoa. Kulttuurinnälkää poteva ottaa suunnakseen Miamin Wynwood Walls– ulkoilmamuseon, joka on tunnettu upeista seinämaalauksistaan. Miamista löytyy jokaiselle jotain!

Anguilla on eläväinen saari täynnä valkoisia hiekkarantoja, maailmanluokan snorklauskohteita sekä paikallisen keittiön kulinaarisia aarteita. Noin 25 kilometrin mittainen saari kuuluu Karibianmeren pienimpiin asuttuihin saariin – pienestä koostaan huolimatta (tai nimen omaan siitä johtuen) Anguilla omaa rauhallisen autiosaaren tunnelman. Saaren upeimmat rantamaisemat löydät Rendezvous Bay– lahden turkoosista syleilystä.

*Finnair lentää suoralla reitillä Helsinki–Miami joulukuu 2023–maaliskuu 2024 ja marraskuu 2024–maaliskuu 2025. Muina aikoina matkassa on mukana yksi välilasku.

10 yötä
alk. / henkilö
6 750 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan & 1 käsimatkatavara
  • Ei kuljetuksia
  • Majoitus 3 yötä Hotel Victor South Beach Superior Double- huoneessa
  • Majoitus 7 yötä Zemi Beach House Garden View King Room Private Balcony- huoneessa

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Hotel Victor South Beach sijaitsee nimensä mukaisesti ikonisen South Beachin sydämessä. Tässä tyylikkäässä hotellissa Ocean Driven shoppailumahdollisuudet ja laaja ravintolatarjonta ovat vain muutaman askeleen päässä.

Hotellin huoneissa yhdistyy viehättävästi rento rantatunnelma ja moderni tyylikkyys. Täällä on helppo päästä rantaloman fiilikseen! Huoneita löytyy useassa eri huonetyypissä, joista hulppeimpia ovat omalla porealtaalla varustetut kattohuoneistot.

Hotellin kolme ravintolaa nostattavat veden kielelle italialaisine ja amerikkalaisine herkkuineen. Nälälle kyytiä antavat tuhdit pastat, täytteitä pursuavat sandwichit ja mehevät pihvit.

Ajattoman elegantti Zemi Beach House on upea yhdistelmä modernia luksusta sekä karibialaisia vaikutteita. Hotellin huonevalikoima pitää sisällään useita erilaisia huoneita ja huviloita. Astu huoneesi terassille tai parvekkeelle ja nauti huikeista merimaisemista tai vehreän puutarhan kauneudesta.

Hotellin ravintolat ja baarit toivottavat vieraansa makumatkalle maailman ympäri; maistuisiko karibialaiseen tyyliin maustetut tuoreet merenelävät, maukas sushi vai kenties tuhti pasta? Rhum Room– baarista löydät taidolla tuoreimmista raaka-aineista loihditut cocktailit.

Täydellisen rentoutumisen viimeistelee visiitti Zemi Thai House Spa– kylpylän hemmotteluhoidoissa. Testaa esimerkiksi hammam- höyrysaunarituaaleja tai virkistävää mutakylpyä. Hoitojen jälkeisen hyvän olon entistä kokonaisvaltaisemmaksi tekee mehubaarin raikkaat ja terveelliset juomat.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.