Häämatkat Juhlamatkat Kaupunki­­lomat Perhematkat Rantalomat

Mallorca –

BonSol Resort & Spa

Mallorcan saarella on monipuoliset puitteet lomanviettoon. Itse Palman kaupunki on jo nähtävyys, sen historialliset rakennukset, kapeat kadut, ravintoloiden kirjo sekä hyvät ostosmahdollisuudet. Palmassa voi hypätä Hop on- Hop off bussiin ja kiertää tärkeimmät nähtävyydet tai lähde risteilemään merellisiin maisemiin vai haluaisitko pyöräillä kauniilla rantabulevardeilla? Suosittelemme myös autonvuokrausta, sillä saarella on lukematon määrä idyllisiä pikkukyliä, rantoja ja valokuvauksellisia maisemia.

BonSol Resort & Spa on viehättävä perheomisteinen hotelli mäen rinteessä, kauniin puutarhan ympäröimänä,  8 km päässä ihastuttavasta Palman kaupungista. Yksilöllisesti sisustetuissa huoneissa on parveke tai terassi, tarjolla myös perhehuoneita. Hotellissa on kaksi pientä uima-allasta ja rantapoukama, lähellä useita hiekkarantoja, kuten Illetas ja Cala Comtessa.

”Hotelli on kuin pieni taideteos”

Päärakennuksessa on paljon antiikkihuonekaluja ja maalauksia, jotka luovat keskiaikaisen linnan tunnelman. Talvipuutarhassa nautitaan aamiainen ja näkymät Palman lahdelle ovat häikäisevät. Palvelu on huomioivaa ja henkilökohtaista.

BonSol hotelli luo erinomaiset puitteet rauhalliseen ja nautinnolliseen lomailuun soolomatkailijoille, pariskunnille sekä perheille.

7 yötä
alk. / henkilö
1 845 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku (á 23 kg) ruumaan  & 1 käsimatkatavara (á 8 kg)
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitukset 7 yötä kahden hengen huoneessa
  • Aamiainen

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.