Rantalomat Yhdistelmä­matkat

Gran Canaria & Teneriffa

Gran Canaria & Teneriffa – myös Kanariansaarilla voi harrastaa saarihyppelyä!

Gran Canaria & Teneriffa kuuluvat suomalaisten rakastetuimpiin lomasaariin. Saarihyppelymatkat yhdistetään usein Kreikkaan, mutta myös Espanjalle kuuluvilla Kanariansaarilla on mahdollista matkustaa saarelta toiselle hypellen.

Saarten välinen lentomatka on kestoltaan vain vajaa 40 minuuttia, joten kohteet on todella näppärä yhdistää samaan matkaan.

Tämä hurmaava yhdistelmämatka on kokonaisuus täynnä kauniita rantoja, karunkaunista luontoa, loistavia shoppailumahdollisuuksia ja tietysti espanjalaisen keittiön herkkuja. Matka alkaa Gran Canarialta, joka on täydellinen kohde rentoa rantalomaa kaipaavalle.

Teneriffalle siirryttäessä kauniit rannat saavat seuralaisekseen uskomattomat luontonähtävyydet – saarelta löydät muun muassa koko Espanjan korkeimman vuoren, 3 718 metrin korkeuteen kurottelevan Teiden. Luonto- ja rantalomailun ohella Teneriffa omaa maineen loistavana golfkohteena – saarelta löytyykin yhdeksän tasokasta golfkenttää.

Huikean yhdistelmämatkan kruunaa kerrassaan upeat hotellit – lue esittelyt alta!

 

10 yötä
alk. / henkilö
3 975 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku (á 23 kg) ruumaan  & 1 käsimatkatavara (á 8 kg)
  • Majoitus 5 yötä Paradisus Gran Canaria Premium- huoneessa
  • All Inclusive (Paradisus Gran Canaria)
  • Saarten välinen lento sisältäen matkatavarat: 1 laukku (á 23 kg) ruumaan  & 1 käsimatkatavara (á 8 kg)
  • Majoitus 5 yötä Royal River River Suite- huoneessa
  • Aamiainen (Royal River)

Paradisus Gran Canaria sijaitsee kätevästi vain muutaman askeleen päässä kultahiekkaisesta San Augustin– rannasta. Kauniisti maisemoidun puutarhan ympäröimä hotelli tarjoaa vierailleen tasokkaan kylpylän, kuntosalin, tenniskentän sekä neljä ulkouima-allasta. Täällä voit tehdä juuri niin paljon tai vähän kuin haluat – vietä lomasi altaalla lekotellen tai aktiviteettien parissa harrastaen.

Maaliskuussa 2023 avattu resort hurmaa tyylikkäillä ja harmonisilla huoneillaan. Maisemat aukeavat valintasi mukaan vuorille tai merelle ja halutessasi voit lisätä matkaasi ripauksen ylellisyyttä oman ulkoporealtaan muodossa.

Hotellin valttikortti on sen laaja ravintolamaailma ja huikea all inclusive- tarjonta. Kahdeksan eri ravintolaa ja baaria takaavat suussa sulavan herkkukattauksen, jossa on edustettuna paikallisen keittiön lisäksi Meksikon, Ranskan, Meksikon, Aasian ja Väli-Idän maut. Reserve– allasbaari ja sen yhteydessä sijaitseva lounge on varattu ainoastaan yli 16- vuotiaille, muutoin hotelli toivottaa kaikenikäiset vieraat tervetulleeksi.

50 huoneesta koostuvan Royal Riverin näköalat suuntautuvat golfkenttien viheriöille ja syvänsiniselle merelle. Uskomattoman tyylikkäässä hotellissa yhdistyvät Ranskan Rivieran tunnelma, kreikkalainen tyyli ja viidakkomaiset yksityiskohdat täysin uniikilla tavalla – tämä paikka on nähtävä, jotta sen uskoisi todeksi!

Tähän yhtälöön kun lisätään hotellia ympäröivä jokiallas ja upeat swin- up- huoneet, on hyvin helppo ymmärtää miksi Royal Riveriä tituleerataan saaren parhaaksi hotelliksi.

Puitteiden ohella myös hotellin palvelut ovat huippuluokkaa. Kolmen ravintolan menut koostuvat aasialaisista, ranskalaisista ja välimerellisistä herkuista. The Top Brasserie– ravintolassa tarjoillaan herkullisten ruokien lisäksi merimaisema, joka saa leuan loksahtamaan. Ravintolan yhteydestä löytyy myös mahtava infinity- allas, sekä allasbaari.

Royal River on adult only- hotelli, joka on omiaan romanttisen loman viettoon.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.