Rantalomat

Six Senses Kanuhura

Six Senses Kanuhuralla koet Malediivien kauneuden kaikilla aisteillasi!

Six Senses Kanuhura tarjoaa entistä ehommat puitteet Malediivien rantalomaan – upea resort- saari avasi ovensa täysin uudistettuna syksyllä 2023. Lhaviyani- atollilla sijaitseva Kanuhura on noin 40 minuutin mittaisen vesitasolennon päässä Malen lentokentältä.

Saari pitää sisällään 91 ylellistä huvilaa, niin veden yllä kuin valkealla rantahiekalla. 14 erilaisesta huvilatyypistä löytyy varmasti sopiva vaihtoehto jokaiselle kokoonpanolle, olit matkassa sitten soolona, puolison kanssa tai koko perheen kera. Kolmen makuuhuoneen Beach Reserve– huvilaan mahtuu majailemaan suurempikin perhe tai kaveriporukka!

Saaren rannat kuuluvat Malediivien kauneimpiin ja turkoosin meriveden pinnan alta kurkistavat värikkäät koralliriutat täynnä elämää. Valkoisen hiekan reunustamat kirkasvetiset laguunit tuulessa huojuvine palmuineen ovat kuin suoraan postikortista. Saaren upeimmat maisemat avautuvat The Point– baarin infinity- altaalta.

Neljän ravintolan lisäksi hotellista löytyy kaksi baaria, sekä Scoops– jäätelöbaari, jossa voit herkutella jäätelöillä, sorbeteilla sekä raikkailla mehuilla. Ravintolat tekevät tiivistä yhteistyötä paikallisten kalastajien ja viljelijöiden kanssa, joten jokainen annoksesi on taatusti valmistettu kauden ja tuoreimmista parhaista raaka-aineista.

Saaren uniikki erityispiirre ovat sen kaksi ”hideout”- saarta, joissa voit viettää päivää vaikkapa yksityisestä piknikistä nauttien. Näille autiosaarille olisi ilo haaksirikkoutua!

7 yötä
alk. / henkilö
5 150 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan  & 1 käsimatkatavara
  • Vesitasolento Male – hotelli – Male 
  • Majoitus 7 yötä Beach Villa– huvilassa
  • Puolihoito (aamiainen + illallinen, ei juomia)

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.