Rantalomat Yhdistelmä­matkat

Adaaran Select Meedhupparu & Heritance Aarah

Adaaran Select Meedhupparu & Heritance Aarah – kahden saaren lomalla koet enemmän!

Adaaran Select Meedhupparu & Heritance Aarah on hurmaava saarikaksikko Malediivien paratiisimaisemissa. Yhdistämällä Malediivien lomaasi kaksi kohdetta, koet enemmän ja pääset ihastumaan kahteen erilaiseen saareen. Nämä Raa– atollin helmet ovat toisistaan vain 5-10 minuutin pikavenehuristelun päässä.

Matkan ensimmäisenä kohteena toimii vehreä ja viidakkotunnelmaa henkivä Adaaran select Meedhupparu. Resort- saari tarjoaa luonnonkauneutta niin pinnan alla kuin päälläkin; saarta ympäröivä kotiriutta hurmaa mahtavalla värien kaleidoskoopillaan ja rannat ovat kuin suoraan postikortista.

Matkan toinen kohde, Heritance Aarah on unelmien lomasaari, jota ympäröi kaikissa turkoosin sävyissä hohtavat vedet ja liidunvalkeat hiekkarannat.

Ensiluokkainen, vuonna 2019 auennut, Heritance Aarah on nopeasti kivunnut Malediivien parhaiden All Inclusive- hotellien joukkoon.

Heritance Aarah omaa tilavat ja tyylikkäästi sisustetut huvilat, jotka sijaitsevat hiekkarannalla tai malediivilaiseen tyyliin veden yllä – omalla uima-altaalla tai ilman. Beach Villa- huvilassa lomalaisen hurmaa kuvankaunis ulkoilmasuihku ja oma terassi. Ocean Villa- huvilassa turkoosi merimaisema avautuu lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista ja mereen pääsee pulahtamaan omalta terassilta.

Kummankin saaren valttikorttina toimii huikean monipuolinen Premium All Inclusive– tarjonta.

Heritance Aarahissa pääset nauttimaan seitsemän ravintolan ja viiden baarin monipuolisista antimista osana All Inclusive- pakettiasi. Adaaran Select Meedhupparussa valittavanasi on kolme ravintolaa – yksi runsaan valikoiman omaava buffet- ravintola, sekä intialaisia ja välimerellisiä makuja tarjoavat a’ la carte- ravintolat. Varoitus: saatat kotiutua tältä lomalta yhtä vaatekokoa suurempana.

Makuelämysten lisäksi matkasi hintaan kuuluu mahtava valikoima retkiä ja aktiviteetteja molemmilla saarilla.

Lue lisää Adaaran Select Meedhupparun Premium All Inclusivesta. 

Lue lisää Heritance Aarahin Premium All Inclusivesta. 

8 yötä
alk. / alk. / henkilö
5 095 €
8 yötä
alk. / alk. / henkilö / ennakkovaraajan etu*
4 550 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan  & 1 käsimatkatavara
  • Vesitasolento Male – Adaaran Select Meedhupparu
  • Majoitus 4 yötä Adaaran Select Meedhupparu Sunset Deluxe Beach Villa- huvilassa
  • Pikavenekuljetus Adaaran Select Meedhupparu – Heritance Aarah
  • Majoitus 4 yötä Heritance Aarah Ocean Villa- huvilassa
  • Premium All Inclusive
  • Vesitasolento Heritance Aarah – Male

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

*Ennakkovaraajan etu 15% (Heritance Aarah) tai 20% (Adaaran Meedhupparu) majoituksen osuudesta on varattavissa 30.04.2024 asti. Tarjouksen majoitusaika 01.05-30.09.2024.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.