Matkapalaute Malediiveilta

”Kiitos todella paljon onnistuneen häämatkamme järjestelyistä.

Olimme todella vaikuttuneita järjestelyjen laadusta koko prosessin ajalta aina suunnitelu- ja tarjousvaiheesta itse matkan toteutukseen. Emme olleet aiemmin asioineet matkatoimiston kanssa vastaavalla tavalla, joten kokemuksena tämä oli meille varsin silmiä avaava. Koko prosessin sulavuus oli todella loistavalla tasolla, sillä emme joutuneet oikeastaan miettimään mitään logistisia asioita koko reissun aikana, vaan puhtaasti kulkemaan virran mukana.

Sellainen loma on ainakin itselle mieleeni, koska arjessa saa ihan tarpeeksi murehtia aikatauluja ja menoja. Esimerkiksi Dohan lentokenttähotelli oli todella hyvä idea, johon emme välttämättä olisi itse tajunneet tarttua. Tulemme varmasti käyttämään palveluitanne jo pelkästään näistä syistä myös jatkossa. Olemme myös puhuneet teistä hyvää tutuillemme, jotka eivät myöskään ole aiemmin asioineet vastaavalla tavalla matkatoimistojen kanssa.

Itse matkakohteena Jawakara oli aivan huippu. Jawakaran väki opasti meidät hienosti lentokentältä omalle villalle asti sekä tarjoilivat loistavaa asiakaspalvelua oman resort-vastaavan toimesta pitkin matkaa. Heihin pystyi olemaan Whatsapilla yhteydessä asiasta kuin asiasta ja mikään asia ei jäänyt hoitamatta tai epävarmaksi. Jawakara oli kohteena erittäin onnistunut valinta, sillä siellä oli Malediivien paratiisimaisen kokemuksen ohella myös paljon erilaista tekemistä.

Kävimme useampaan kertaan golfailemassa, pelaamassa padelia, snorklaamassa sekä purjelautailemassa. Saarena se oli Malediiveille ominaisesti pieni ja tunnelmallinen, mutta yhtäältä paljon ”suurempi” kuin kuvittelisi. Ravintolat ja baarit kohteessa olivat hyviä niin tarjonnaltaan kuin myöskin palvelultaan. Vaikka kohdetta mainostetaan uutena, niin mitään viitteitä keskeneräisyydestä tai muusta ei ole havaittavissa, joten tuota uskaltaa markkinoida vaativammallekin asiakkaalle.

Kiitos paljon vielä kaikesta!

/ Kia & Jarkko