Matkapalaute Bora Boralta

Le Bora Bora by Pearl Resorts oli jopa hienompi kokemus kuin odotimme, vaikka odotimme paljon!

Bora Bora, Le Bora Bora- hotelli ja Ranskan Polynesia olivat tähän astisista matkustuskohteistamme varauksetta parhaat – niin hotellin kuin lentokenttäkuljetusten osalta. Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelu erinomaista. Myös huonevalintamme osui nappiin, eli panostaminen huonetyyppiin kannatti.

Hotellin ravintolat ja baarit olivat myös erittäin hyviä, lukuun ottamatta toista illallisravintoloista, jonka ruoassa olisi parantamisen varaa. Kävimme myös hotellin järjestämällä kolmen tunnin veneajelulla (hieman yli 500 euroa), joka oli erittäin hieno ja kannattava kokemus, mutta myös valitettavasti hieman stressaava, koska paikallinen opas ei puhunut englantia lainkaan. Tämän epäkohdan korjaamalla olisi myös veneajelu ollut erinomainen kokemus.

Los Angeles oli myös erittäin hieno kokemus ja toimiva osa matkaamme, etenkin kuin kevätsää suosi meitä. Hotelli oli hyvällä sijainnilla ja kaikki toimi hyvin. Huoneemme oli muuten kiva, mutta Beverly Hills- näköala oli rajoitettu, minkä seurauksena kuulimme pääkadun melut huoneeseemme. Huone toiselta puolelta hotellia toimisi varmasti paremmin, eikä Beverly Hills- näkymää tarvitsisi ikävöidä.

Kaikki Helin Matkojen kanssa sujui myös erittäin hyvin ja suosittelemmekin matkamme perusteella Helin Matkoja kaikille.

Reissussa ollessamme havaitsimme Helin Matkojen arvon, eli vaikka matkamme oli räätälöity ehtojemme mukaisesti, Helin Matkat oli miettinyt että kuljetukset ja vaihdot ym. toimivat stressittömästi. Edelleen arvostimme Helin Matkojen perinteistä, erinomaista ja henkilökohtaista palvelua.”

/ Lauri & Rebecca