Juhlamatkat Kaupunki­­lomat Matkat ystäville Risteilyt

Euroopan jokiristeily

Lüftner Cruises

Euroopan jokilaivayritys Lüftner Cruises on itävaltalainen perheyritys, jonka ovat perustaneet aviopari Wolfgang ja Martina Lüftner yli 40 vuotta sitten. He olivat aikoinaan jokilaivaristeilyjen pioneereja ja nykyisin Amadeus-laivueen 15 risteilijää kulkevat pitkin Euroopan kuvauksellisia jokia kuten Reiniä, Moselia ja Seineä. 

Lüftner Cruises risteilijät ovat miellyttävän pieniä, palvelusta tullut paljon kiitosta, koet ja näet paljon risteilyn aikana, monipuoliset retkipaketit ja lyhyet lennot Suomesta. 

Vuonna 2022 on rakennettu Amadeuksen uusin risteilijä Amadeus Cara, jossa on 4 kantta, 72 hyttiä, 10 sviittiä, ravintola, panoraama baari, aurinkokansi, River Terrace ja kuntosali. Matkustajia maksimissaan 163. Sviitit ovat tyylikkäästi sisustettuja ja tilavia 26,4 m2 ja niissä on koko seinän ikkuna sekä parveke. Hytit ovat 17,5 – 16 m2 ja osassa koko seinän avattava ikkuna tai pienempi panoraama ikkuna (ei avattava)  

Risteilyn hintaan sisältyy kaikki ateriat: aamiainen, lounas, päivällinen ja keskiyön snack, valko-ja punaviiniä päivällisillä, kahvi ja tee, tervetulopäivällinen, kapteenin gaalaillallinen, ohjelma risteilyaluksella sekä kuntosali (24 h) 

Risteilyillä on mahdollista valita joko rajoittamaton retkipaketti, jossa voit valita minkä tahansa retken alennettuun hintaan, kun varaukset tehdään etukäteen. Tai retkipaketin, joka sisältää tietyt retket alennettuun hintaan, kun ne varataan etukäteen. Retkivalikoima on todella monipuolinen. 

Esimerkkiristeilyjä:

Klassinen Reinin 7 yön risteily

Laiva: Amadeus Imperial
Risteilyreitti: Amsterdam-Utrecht-Köln-Cochem-Koblenz-Rüdesheim-Mannheim-Speyer-Strasbourg-Basel

Sama risteily mahdollista aloittaa myös Baselista.

Reitti kulkee pitkin Amsterdamin kanavia kohti Kölnin kaunista katedraalikaupunkia risteillen pitkin Mosel- ja Reininjokea.  

Matkalla saat ihastella viehättäviä jokimaisemia, viinitiloja sekä tarunhohtoisia linnakaupunkeja.  

Halutessasi voit ottaa lisäyöpymisen Amsterdamissa ennen risteilyä ja maalauksellisessa Baselissa risteilyn jälkeen. 

7 yön risteily La Belle France

Laiva: Amadeus Diamond
Risteilyreitti: Pariisi, Normandia ja Seinen- joki risteilyreitti Pariisi-Conflans St. Honorine-Rouen-Le Havre-Caudebec-en-Caux-Les Andelys-Vernon-Mantes-la-Jolie-Paris.  

Pääset seuraamaan impressionististen mestareiden Van Goghin, Cezannen ja Gauguinin jalanjälkiä sekä ihastelemaan idyllisiä Normandian pikkukyliä, Rouenin museokaupunkia ja maalauksellista Honfleurin satamakaupunkia. Pariisissa sinulla on mahdollisuus vierailla Luxembourgin puistossa ja Pariisin latinalaiskorttelissa tai Montmartren boheemissa taiteilijoiden kaupunginosassa.  

Halutessasi voi ottaa lisäöitä Pariisissa ennen tai jälkeen risteilyn. 

7 yötä
alk. / henkilö / Reinin risteily
2 990 €
7 yötä
alk. / henkilö / La Belle France
2 090 €
  • Reittilennot turistiluokassa ja verot
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus, täysihoito (myös viiniä päivällisillä + kahvi ja tee)

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.