Häämatkat Juhlamatkat Perhematkat Safari- ja luontomatkat Soolomatkat Yhdistelmä­matkat

Kenian safari & Sansibar

Jambo!

Tämä kiertomatka johdattaa sinut Kenian safarille ja rentouttavalle rantalomalle Tansanian Sansibarille.

Yksityisellä safarilla pääset tutustumaan Kenian monipuoliseen luontoon ja villieläimistöön ainutlaatuisessa ja rauhallisessa ympäristössä. Lähde safariajelulle auringonnousun aikaan luonnon herätessä uuteen päivään, syö aamiaisesi jokiuoman varteen katetussa aamiaispöydässä ja koe vatsaa kutittava jännitys ensimmäisellä safarikävelylläsi. Afrikan luonnon pysähtyneisyys ja hiljaisuus, auringonlasku-cocktail leirinuotion äärellä ja nukahtaminen Afrikan tähtitaivaan alle ovat unohtumattomia kokemuksia.

Uskomattomien luontoelämyksien jälkeen pääset nauttimaan Sansibarin lämmöstä ja mystiikasta. Sansibarilla koet kauniit rannat, mielenkiintoista historiaa, eksotiikkaa sekä luonnon rauhaa. Valkoinen hiekka, meri ja Afrikan aurinko luovat rentoa lomatunnelmaa.

Oletko valmis aloittamaan elämäsi upeimman seikkailun?

10 yötä
alk. / henkilö
4 850 €
  • Reittilennot sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan & 1 käsimatkatavara
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Kenian safari sisältäen täysihoidon ja aktiviteetit
  • Majoitus 7 yötä Sansibarilla Breezes Beach Club & Spa- hotellissa kahden hengen huoneessa, sisältäen puolihoidon

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.   

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Saapuminen Nairobiin Qatar Airwaysin lennolla. Nairobissa edustajamme on sinua vastassa ja siirrytte WIlsonin pienkone lentokentälle, josta lento kohti Masai Maraa lähtee. Safari sijoittuu Mara Naboishon luonnonsuojelualueelle (Masai Mara) ja majoitus on seuraavan 3 yön ajan Saruni Eagle View.

Saapuminen Saruni Eagle View- Campiin, majoittuminen luxus-telttaan, lounas ja ensimmäisen safariajelu (Game Drive).

Suojelualueen majoitusliikkeet kuten Saruni Eagle View, ovat sitoutuneita suojelemaan luontoa, villieläimiä, eläinten vapaata lisääntymistä sekä tukemaan paikallisia heimoyhteisöjä. Pääset siis tutustumaan henkilökohtaisesti miten luonnonsuojelu toimii Keniassa ja mitä hyvää heimojen ja yhteisöjen eteen todella tehdään.

Auringonlaskun aikaan nautitaan usein auringonlasku drinkit katsoen, kun aurinko laskee savannin taakse. Päivä päättyy rentoon illalliseen, tähtien tuijotteluun ja Afrikan yön äänien kuunteluun. Maltatko edes käydä nukkumaan?

Hintaan sisältyy aamiainen, lounas ja illallinen, juomat ovat lisämaksullisia.

Saruni Eagle View

Auringon noustessa luonto herättää sinut äänillään.  Juo kuppi lämmintä teetä tai kahvia, nappaa pientä suolaista suuhusi ja lähde päivän ensimmäiselle safariajolle. Tänään on luvassa taianomaisia kohtaamisia luonnon ja villieläinten kanssa, joten pidäthän kameran valmiina ikuistamaan nämä hetket.

Sinulla on koko päivä aikaa nauttia Basecamp Eagle View’n aktiviteeteista. Voit valita safariajeluja aamulla, päivällä tai yöllä, opastettuja kävelysafareja (bush walk) tai vierailun lähikylässä, jota Basecamp Eagle View’n toiminta tukee.

Hintaan sisältyy aamiainen, lounas ja illallinen, juomat ovat lisämaksullisia.

Viimeisenä päivänä on aikaa nauttia vielä Basecamp Eagle View’n aamiainen ennen kuin lento kohti Nairobia lähtee klo. 11.10. Saapuminen Nairobiin ja kuljetus Crowne Plaza Airport- hotelliin, jossa nautitaan lounas. Lounaan jälkeen kuljetus Nairobin päälentokentälle, josta lento Sansibarille lähtee illalla klo. 18.30.

Saapuminen Sansibarille ja yksityinen kuljetus viehättävään Breezes Beach Club & Spa– hotelliin.

Illallinen hotellissa.

Breezes Beach Club & Spa

Herää verhojen raosta tirkisteleviin auringonsäteisiin, astu terassille ja katsele kaunista näköalaa merelle. Edessäsi siintää meri, valkohiekkaiset rannat, lempeästi huojuvat palmupuut, päivä unelmien maisemissa on valmis alkamaan.

Pulahda turkoosiin veteen tai nauti viilentävästä uinnista uima-altaalla, rentoudu spa-hoidossa, tutustu Sansibariin lähemmin ja lähde retkelle historialliseen Stone Towniin tai luonnonsuojelualueelle Sansibarin eläimistöä ihailemaan tai vain nauti mystisen ja taianomainen Sansibarin kauneudesta.

Romantiikan nälkäisille hotellin ranta tarjoaa upeat puitteet rantakävelylle auringonlaskun aikaan ja myös kahdenkeskinen illallinen rannalla on mahdollinen.

Breezes Beach Club & Spa

Tänään on kotiinlähdön aika. Nauti runsas aamiainen ja luovuta huone. Hotellin palvelut ovat käytössäsi lähtöhetkeen saakka. Iltapäivällä yksityinen kuljetus lentokentälle ja lento Helsinkiin (Dohan kautta) Qatar Airwaysin siivillä voi alkaa.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.