Häämatkat Juhlamatkat Kahden kesken Perhematkat Safari- ja luontomatkat

Tansanian luontoloma

Tarangire, Manyarajärvi & Ngorongoro 

Oletko haaveillut lomasta vehreässä ympäristössä, jossa pääset ihastelemaan luonnon monimuotoisuutta ja eläimiä aivan lähietäisyydeltä?

Tämä kiertomatka johdattaa sinut Tarangiren kansallispuistoon, Manyarajärvelle sekä Unescon maailmanperintölistalla olevalle Ngorongoron suojelualueelle.

Kiertomatkalla näet monipuolisesti Tansanian luontoa ja eläimiä sekä pääset tutustumaan pintaa syvemmälle miten paikalliset asuvat ja elävät.

Tansanian monikulttuuriset perinteet ja historia, ystävälliset ihmiset ja luonto säväyttävät. Matka Tansaniaan tuntuu helposti hyppäykseltä keskelle luontodokumenttia. Jokainen päivä tuo eteesi uusia elämyksiä. Luonnon kiertokulku on väkevästi läsnä, aivan kuten aikana kauan ennen meitä ja pitkään meidän jälkeemme.

Unohtumattoman seikkailu odottaa juuri sinua!

7 yötä
alk. / henkilö
4 895 €
  • Reittilennot turistiluokassa ja verot
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus sis. täysihoito
  • Retket matkaohjelman mukaisesti
  • Helin Matkojen 24/7 hätäpäivystys

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää

Saapuminen Kilimanjaroon KLM:n lennolla. Yksityinen kuljetus Arusha Serena- hotelliin, jossa yövyt seuraavan yön. 

Aamiaisen jälkeen on aika aloittaa seikkailu ja ajomatka kohti Tarangirea voi alkaa. Päivän ajomatka kestää noin 2 tuntia. Ensimmäinen game viewing (safariajelu) alkaa heti puistoon saavuttaessa ja eläinten ihastelun lomassa nautitaan piknik-lounas. 

Seuraavat 2 yötä majoitutaan Maramboi luxury tented lodge- majoituksessa. Hintaan sisältyy aamiainen, lounas ja illallinen sekä virvoitusjuomat, oluet, talon viinit ja myös väkeviä juomia. 

Tänään on koko päivä aikaa nauttia Tarangiren upeista maisemista ja aktiviteeteista. Tarangiressa maisemaa hallitsevat laajat puu- ja pensassavannit ja jopa yli 2000 vuoden ikäiset apinanleipäpuut. Tarangirejoen varsi houkuttelee vaeltavia eläinlaumoja ja alueella on erinomaiset mahdollisuudet nähdä norsuja, puhveleja, leijonia, leopardeja, kirahveja ja monia muita upeita eläimiä.

Aamiaisen jälkeen aloitetaan ajomatka kohti Manyarajärveä, jossa on koko iltäpäivä alueen eläinten bongailuun, lounas syödään piknik-muodossa Manyarajärvellä.  

Manyarajärven ympärille levittäytyvä puisto on tunnettu erityisesti puuhun kiipeilevistä leijonistaan, mutta juomapaikat vetävät puoleensa myös puhveleita, elefantteja, kirahveja, virtahepoja. 

Myöhemmin iltapäivällä matka jatkuu kohti Karatua, joka sijaitsee Ngorongoron ylätasonkojen kahvinviljelyalueella. Seuraavat 4 yötä majoitutaan ihastuttavassa Gibb’s Farm- majoituksessa. Hintaan sisältyy aamiainen, lounas ja illallinen sekä virvoitusjuomat, oluet, talon viinit ja myös väkeviä juomia. 

Aamiaisen jälkeen on aika lähteä retkelle Mto wa Mbun kylään. Ajomatka kylään kestää n. 45 minuuttia. Kylään saavuttaessa otetaan alle polkupyörät ja pääset tutustumaan tähän ihastuttavaan kylään pyöräillen. Pyöräreitillä pääset tutustumaan Mto wa Mbun markkinoihin, paikallisia maatiloihin, kouluihin ja kylän kirkkoon. Pääset myös pyöräilemään banaaniviljelysten läpi kohti Rift Valleyn järven rantaa, josta aukeaa upeat näköalat laaksoon, järvelle ja vuorenrinteille.  

Myöhemmin iltapäivällä palataan Gibb’s Farmille ja sinulla on vapaata aikaa viettää päivää altaalla, ihastellen maisemia tai kävellen pitkin kahviviljelyksiä.

Varhaisen aamiaisen jälkeen alkaa upea retkipäivä Ngorongorossa. Ngorongoron kraatteriin laskeutuminen voi alkaa. 

Unescon maailmanperintölistalla olevalla Ngorongoron suojelualueella sijaitsevassa sammuneen kraatterin kattilalaaksossa vaeltaa kuivan kauden aikana niin leijonia, leopardeja kuin norsuja sekä seeproja ja sarvikuonojakin. Villieläinten kulkua ja kaunista maisemaa katsellessa ajantaju katoaa ja mieli lepää. 

Retken aikana nautitaan piknik- lounas ja myöhemmin iltapäivällä palataan Gibb’s Farmille. 

Tänään sinulla on aikaa viettää päivää haluamallasi tavalla Gibb’s Farmin upealla tilalla. Rentoudu Gibb’s Farmin rauhan ja hiljaisuuden keskellä ja ihaile kaunista panoraamanäkymää, joka aukeaa silmiesi eteen.  

Rentoudu altaalla ja pulahda viilentävään veteen, osallistu tilan moniin aktiviteetteihin (kahvin paahtaminen, vihannesten keräys, puutarhakävely) tai nauti hieronnasta tai hoidosta Wellness-puolella.  

Iltapäivällä on vuorossa kävelyretki Elephant Cavesille ja vesiputouksille. Kävelyretki kohti Elephant Cavesia kulkee Ngorongoron vehreän metsän rinteitä pitkin. Norsut ovat kaivaneet luolastoa, jotta ovat saaneet maaperästä vitamiineja ja mineraaleja elimistöönsä. Retki huipentuu näköalapaikalle, josta kauniina päivänä voi nähdä aina Manyarajärvelle tai Rift Valleyn laaksoon. 

Aamiaisen jälkeen aloitetaan kotimatka. Ajomatka Arushaan kestää noin 2 tuntia. Arushassa nautitaan lounas Arusha Coffee lodgessa, josta siirrytään Kilimanjaron lentokentälle, josta paluumatka kohti Suomea voi alkaa. 

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.