Helin Helmet Häämatkat Juhlamatkat Perhematkat Safari- ja luontomatkat Yhdistelmä­matkat

Connoisseur

auto- ja lentosafari & Sansibar

Tämä kiertomatka vie sinut korkeatasoiselle auto-ja lentosafarille Tansaniaan ja lopuksi rentouttavalle Sansibarin saarelle.

Safarilla tutustut Tansanian monipuoliseen luontoon ja villieläimiin. Tasokkaat ja rauhalliset hotellit on valittu huolella. Mukavuutesi vuoksi osa pidemmistä matkoista taitetaan lentäen.

Lentojen jälkeen yövytään yksi yö Arushan kaupungissa ennen safaria. Safarilla yövytään kaksi yötä Nimali Tarangire Campissa, kaksi yötä Gibbs Farmilla Ngorongorossa ja lopuksi kaksi yötä Nimali Serengetissä. Safarilla matkasi hintaan kuuluvat majoituksen lisäksi täysihoito, virvoitusjuomat, oluet, talon viinit, valikoituja alkoholijuomia sekä pesulapalvelut.

Ainutlaatuisten luontoelämyksien jälkeen on ihanaa päästä hetkeksi rentoutumaan ja nauttimaan leppoisista rantalomapäivistä Sansibarin saarella. Hotellinasi toimii tasokas Zuri Zanzibar joka sijaitsee kauniilla auringonlaskun rannalla. Valkoinen hiekka, meri ja Afrikan aurinko luovat rentoa lomatunnelmaa.

Tervetuloa unohtumattomalle Safarimatkalle Tansaniaan!

12 yötä
alk. / henkilö
8 690 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan  & 1 käsimatkatavara
  • Safarilennot ohjelman mukaan
  • Lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 1 yö Arusha 2 hh, sis. aamiainen
  • Tansanian safari 6 yötä sis. täysihoito
  • Majoitus 5  yötä Sansibar, sis. puolihoito
  • Retket ohjelman mukaan

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.     

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. 

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Saapuminen Kilimanjarolle. Maahantulomuodollisuuksien jälkeen kuljetus Arushaan ja Arusha Coffee Lodge – hotelliin. Illallinen ja yöpyminen.

Karibu Sana Tansania!

Safariseikkailu alkaa Arushasta kun aamulla lähdetään ajamaan kohti Tarangiren luonnonpuistoa

Lounaaksi saavutaan perille Tarangire Nimali luxury tented camp – safarihotelliin.

Lounaan jälkeen ensimmäinen safariajo Tarangiren luonnonpuistossa. 

Nimalissa safarisi hintaan kuuluu täysihoito, virvoitusjuomat, oluet, talon viinit, valikoituja alkoholijuomia sekä pesulapalvelut. 

Tarangire Nimali luxury tented camp

Safariajot aamulla ja iltapäivällä Tarangiren kiehtovissa maisemissa. Tarangiren ruohoinen savanni ja metsät, jotka ovat täynnä valtavia, muinaisia baobab-puita antavat alueelle hyvin erikoisen, jopa alkukantaisen luonteen. Tältäkö maapallomme näytti aikojen alussa?

Tarangire-joki houkuttelee suuria eläinlaumoja ja puistossa onkin erinomaiset mahdollisuudet nähdä norsuja, puhveleita, leijonia, leopardeja, hyeenoja, kirahveja, paviaaneja ja pahkasikoja. Mitkä eläimet osuvat sinun kamerasi tähtäimeen?

 

Aamiaisen jälkeen ajo Ngorongoron ylämaan kahvin viljelyalueille, Gibbs Farmille

Aikaa tutustua lodgen kauniiseen puutarhaan ennen lounasta. 

Iltapäivällä voit valita mieleistäsi tekemistä. Esimerkkinä aktiviteeteista kävely- tai pyöräilyretki, auta maatilalla, ole mukana poimimassa ja paahtamassa kahvia, tutustu paikallisiin taiteilijoihin  tai lähde vaikkapa tapaamaan paikallisia perhettä ja opi lisää Iraqw- kulttuurista ja elämäntavasta Tloman kylässä.

Gibbs Farmilla safarisi hintaan kuuluu täysihoito, virvoitusjuomat, oluet, talon viinit, valikoituja alkoholijuomia sekä pesulapalvelut. 

Gibbs Farm

Varhaisen aamiaisen jälkeen lähdetään kohti Ngorongoron kraatteria

Nauti vielä panoraamanäkymistä ennenkuin laskeudut jeepillä kraatteriin.

Ngorongoron kraatteri oli kerran valtava, jopa Kilimanjaroa suurempi, tulivuori ja on nyt kuin valtava, pyöreä amfi-teatteri. Uskomattoman kaunis ja kuin Eedenin puutarha valtavalle määrälle eläimiä. Eläimet asuvat täällä ympäri vuoden ja täältä voit yleensä suhteellisen helposti bongata neljä viidestä Afrikan Big Five – eläimistä: norsu, leijona, puhveli ja sarvikuono. Leopardin näkeminen sen sijaan vaatii tarkkojen silmien lisäksi myös jonkin verran tuuria.

Keskeltä kraatteria löydät järven joihin flamingoparvi luo ikään kuin vaaleanpunaisen peitteen.

Aamiaisen jälkeen lento kohti Serengetiä. Lennon jälkeen Nimali Serengetin oma auto on vastassa ja kuljettaa campille. 

Lounas ja iltapäivän safariajo.

Nimali Serengeti Campissa safarisi hintaan kuuluu täysihoito, virvoitusjuomat, oluet, talon viinit, valikoituja alkoholijuomia sekä pesulapalvelut. 

Nimali Serengeti Camp

Koko päivän safariajot Seroneran ja Makoman alueilla sekä Seronera-joenuomaa seuraillen. 

Keski-Serengetissä on hyvät olosuhteet ympäri vuoden jossa tasankoeläimet ja niiden saalistajat viihtyvät. Näiden lisäksi löytyy myös kirahveja, puhveleita ja norsuja. Älä myöskään unohda etsiä katseellasi joen rannalta krokotiileja, virtahepoja tai leopardeja metsästä. 

 

Aamiaisen jälkeen lento kohti Arushaa josta jatkolento kohti Sansibarin saarta. Kuljetus lentokentältä Zuri Zanzibar – hotelliin. 

Illallinen hotellissa.

Zuri Zanzibar

Rentoja lomapäiviä Sansibarilla. 

Sansibarilla voit kokea rannat, historiaa, eksotiikkaa ja rauhaa. Upeat valkoiset hiekkarannat ja meri luovat erinomaiset puitteet levätä ja sulatella rauhassa upeita safari kokemuksia.

Myös veden alle voi päästä kurkistamaan joko snorklaamalla tai sukeltamalla.

Sansibarin pää nähtävyyksiin kuuluu kauniiden rantojen lisäksi Stone Town, joka on Unescon maailmanperintökohde. Labyrinttimaiset kadut ja maurilaisten, intialaisten ja afrikkalaisten vaikutteiden alaisena syntynyt vanha kaupunki on kokemisen arvoinen.

Zuri Zanzibar hotelli on korkeatasoinen eko-hotelli joka sijaitsee yhdellä Sansibarin parhaista rannoista. Olkikattoiset huvilat ovat muodostelmaltaan koottu muistuttamaan perinteistä afrikkalaista kylää. 

Zuri on ihanasti syrjässä, “off the beaten track”, päällystämättömän tien päässä. Se on kuin oma pieni maailmansa kauniilla auringonlaskun rannalla. Zurin rantaan eivät vuorovedet juurikaan vaikuta ja se on täälläpäin harvinaista. 

Aamiainen ja illallinen hotellissa.

Zuri Zanzibar

Viimeinen lomapäivä on koittanut. Uloskirjautumisen jälkeen kuljetus lentokentälle ja kotimatka voi alkaa.

Unelmiesi safariloma odottaa Sinua – kysy lisää!

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.