Kaupunki­­lomat Safari- ja luontomatkat Yhdistelmä­matkat

Uuden-Seelannin kiertomatka

Kaukaisessa Uudessa-Seelannissa riittää koettavaa ja ihmeteltävää mm. Rotoruan kuumat lähteet ja maorien kulttuuri, Queenstownin kauneus, Wellingtonin kulttuuritarjonta sekä Hobitti-elokuvien kuvauspaikat.

Uuden-Seelannin vivahteikas luonto ja maisemat, kuten järvet, vuonot, jäätiköt, kuumat lähteet, kansallispuistot ja viinialueet tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet antoisaan lomailuun, valokuvaukseen, retkeilyyn, patikointiin, pyöräilyyn ja autoiluun.

Tarunhohtoinen Uusi-Seelanti on maa, jossa nautit länsimaalaisesta helppoudesta ja turvallisuudesta. Ei liene ihme että luonto- ja aktiivimatkailijat viihtyvät täällä.

16 yötä
alk. / henkilö
6 830 €
 • Qatar Airwaysin + Air New Zealandin reittilennot ja lentoverot
 • Yksityinen lentokenttäkuljetus Auckland lentokenttä-hotelli
 • Majoitus 2 yötä 2 hh, Auckaland sis. aamiainen
 • Majoitus 2 yötä 2 hh, Rotorua sis. aamiainen
 • Majoitus 2 yötä 2 hh, Wellington sis. aamiainen
 • Majoitus 3 yötä 2 hh, Nelson/Abel Tasman sis. aamiainen
 • Majoitus 1 yö 2 hh, Hokitika sis. aamiainen
 • Majoitus 1 yö 2 hh, Franz Josef Glacier sis. aamiainen
 • Majoitus 2 yötä 2 hh, Wanaka sis. aamiainen
 • Majoitus 3 yötä 2 hh, Queenstown sis. aamiainen
 • Autonvuokraus Hertz otto Auckland päivä 3 ja jättö Queenstown lentokenttä päivä 17
 • Te Puia sisäänpääsylippu
 • Lauttalippu Wellington-Picton
 • Ohjelmaan merkityt retket
 • Helin Matkojen 24/7 hätäpäivystys

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Saapuminen Aucklandiin ja yksityinen kuljetus MSocial Auckland hotelliin. Hotellista on miellyttävät satamanäkymät ja keskeisen sijainnin ansioista lähellä on paljon ravintoloita ja kauppoja. Tämä päivä levätään suosiolla ja totutellaan aikaeroon.

Yli miljoonan asukkaan Aucklandissa asuu maailman suurin polynesialaisten väestökeskittymä ja täällä on myös eniten veneen omistajia kuin missään muussa maailman kaupungissa. Auckland on purjeiden kaupunki, jossa meri on läsnä joka puolella. Kaupungin maamerkki on Sky Tower, josta on huikeat näkymät kaupungin yli.

MSocial Auckland

”The Gourmet’s Food & Wine Tour”-retki tehdään ihastuttavalle Waiheken saarelle. Päivän aikana ihaillaan kauniita maisemia, tutustutaan kahteen paikalliseen viinitilaan ja nautitaan paikallisista raaka-aineista valmistettu lounas.

Auckland-Rotorua 230 km, ajomatka noin 3 h

Aamulla otetaan vuokra-auto käyttöön ja lähdetään kohti Rotoruan kuumia lähteitä. Matkalla voi tutustua Waitomon kiiltomatoluoliin tai Matamatan kylään, joka on Hobitti-elokuvan kuvauspaikka. Majoittuminen Flemington Lakeview B&B hotelliin, josta näkymät Rotoruan järvelle ja Mokoian saarelle.

 

Flemington Lakeview B&B

Rotorua on geysirien, kuumien lähteiden ja mutakylpyjen valtakunta ja maorikulttuurin keskittymä.

Tänään tutustutaan Te Puian geotermiseen luonnonsuojelualueeseen, jossa on näyttäviä geysirejä ja Maorien käsityökeskus. Rainbow Springsin kansallispuistossa pääset tutustumaan ”kulissien takaa” kiivi lintujen hautomoon ja miten näitä uhanalaisia, lentokyvyttömiä lintuja suojellaan.

Rotorua-Wellington 450 km, ajomatka noin 6 h

Matkalla voi ihastella Taupojärven pikku kyliä, Huka Falls-vesiputouksia  ja Unescon maailmanperintökohteeksi valitun Tongariro- kansallispuiston eksoottisia tulivuorinäkymiä.

Saapuminen Wellingtoniin, Uuden-Seelannin pääkaupunkiin Copthorne Hotel Oriental Bay hotelliin.

Hotellista on kävelymatka merkittävään Te Papa Museoon, joka esittelee Uuden-Seelannin alkuperäis- ja siirtomaakulttuuria sekä luonnonhistoriaa. Lähellä on myös Courtenay Place, joka on teatterimaailman, yöelämän, ravintoloiden, baarien ja kauppojen keskittymä.

Copthorne Hotel Oriental Bay

Aamupäivällä 3,5 tunnin ”Zest Food Tour” kierros, jonka aikana maistellaan paikallisia erikoisuuksia mm kahviloissa tai luomuruokakaupoissa. Opas kertoo samalla Wellingtonin historiasta, taiteesta, kulttuurista sekä arkkitehtuurista. Kävelyä on noin 90 min.

Wellington-Picton lauttamatka 3 h 15 min, Picton-Nelson 110 km, ajomatka noin 2 h

Aamulla lähdetään lautalla kohti Pictonia Cookinsalmen halki. Etelä-saarelle saavuttaessa voit käväistä lounaalla Marlboroughin viinialueilla tai ajaa suoraan seuraavaan majapaikkaasi Redvale Ridge B&B. Alueella on paljon viehättäviä pieniä majatalotyylisiä majoituspaikkoja.

Abel Tasmanin kansallispuistossa ja lähialueilla on silmiä hivelevän kauniita maisemia ja paljon hyviä retkivaihtoehtoja ja aktiviteetteja. Tarjolla mm patikointia, pyöräilyä, veneilyä, risteilyjä, melontaa, golfia.

Nelsonin kaupunki on taiteen ja taiteilijoiden unelmakohde, jossa on myös laaja musiikkitarjonta, paljon festivaaleja, taidegallerioita, käsityömarkkinoita, pienpanimoita, unohtamatta kaupungin pitkää hiekkarantaa.

Redvale Ridge B&B

Katamaraaniristeily Abel Tasmanin kauniissa maisemissa, retken kesto noin 6 tuntia. Päiväohjelmaan sisältyy risteilyä, uintia, snorklausta, käynti Tonga Island merensuojelualueella, patikointia ja lounas juomineen (viini tai olut).

Redvale Ridge B&B

Tänään voit tutustua omatoimisesti mielenkiintoiseen Nelsonin kaupunkiin ja sen ympäristöön tai lähteä ajelemaan Golden Bayn ja Takakan näköalapaikoille.

Nelsonista Punakaikin kautta Hokitikaan 340 km, ajomatka noin 4,5 h

Länsirannikon vaihtelevat maisemat tarjoavat sademetsä-, vuori-, rotko- ja pauhaavia merinäkymiä. Kiehtovat Punakaikin Pancake Rocks liuskekalliot ovat vuosien ja vuosien aikana muokkautuneet symmetrisiksi kivitorneiksi, joiden alkuperää ei pystytä kunnolla selittämään.

Majoittautuminen Rimu Lodgeen, josta on ihastuttavat joki- ja vuorinäkymät. Hokitikan kuuluisat kahvilat ovat 10 min ajomatkan päässä.

Hokitika-Franz Josef Glacier 135 km, ajomatka noin 1,5h

Länsirannikon alueella on useita vanhoja kultakaivoskyliä ja paikallisissa gallerioissa on koruja, jotka on tehty Uuden-Seelannin jadesta (greenstone).

Westwood Lodgessa vietät seuraavan yön. Franz Josefin jäätikölle on 2 km matka. Voit tehdä lisämaksusta ”helihike” retken, jolloin patikoidaan jäätiköllä ja helikopterista näet koko upean jäätikköalueen. Tai voit kävellä Lake Mathesonin ympäri. Maisemat ovat valokuvaajan unelma, kun lumipeitteiset vuoret heijastuvat sademetsän ympäröimän järven pinnasta.

 

Franz Josef Glacier-Wanaka 185 km, 4 h

Ylitetään eteläiset Alpit Haast Pass vuoristosolassa, josta aikoinaan maorit etsivät Uuden-Seelannin jadea. Vihreällä kivellä on tärkeä rooli maorikulttuurissa ja sen maagisen voiman uskotaan suojaavan kantajaansa.

Pikkuinen Wanaka Haven on majapaikkasi seuraavat 2 yötä. Usein pienempien paikkojen majoitukset ovat vain muutaman huoneen lodgeja/majataloja ja se suurin anti on ympäröivä häikäisevän kaunis ja puhdas luonto.

Wanaka Haven

Wanakan alueella on paljon ulkoilma-aktiviteetteja mm patikointia järvialuella, pyöräilyä, melontaa. Wanakan pikkukylässä on kahviloita, ravintoloita, taidegallerioita. Täällä vietetään leppoisia lomapäiviä.

Wanaka-Crown Range-Queenstown 70 km, ajomatka 1 h

Ajetaan Crown Rangen näköalareittiä huimissa alppimaisemissa ja matkalla pysähdytään Cardrona Pubiin, joka on ehkä maan kuvatuin pubi. Matka jatkuu vanhan ajan tunnelmissa, kun saavutaan Arrowtowniin. Se on äänestetty yhdeksi Uuden-Seelannin kauneimmaksi pikkukyläksi, joka syntyi 1860-luvun kultakuumeen aikaan.

Majoittuminen Brown’s Boutique Hotelliin, josta on hienot näkymät vuorille, järvelle ja kaupunkiin, jonne on lyhyt kävelymatka.

Brown's Boutique Hotel

Voit viettää vapaapäivän ja nauttia ihastuttavan Queenstownin tunnelmasta. Tarjolla on myös lukematon määrä retkiä ja aktiviteetteja: patikointia, maastopyöräilyä, viinitiloja, maailmanluokan golfia, vauhdin hurmaa pikaveneen kyydissä.

Brown's Boutique Hotel

Nouto aamulla hotellista, josta bussikuljetus Te Anaun kautta risteilyn lähtöpaikalle. Matkalla pidetään valokuvaustaukoja. Risteily Milford Soundin upeissa vuonomaisemissa. Risteilyn jälkeen pienkonelento Queenstowniin. Paluumatkalle voidaan ottaa myös tarvittaessa bussikuljetus. Retken kesto noin 8 h 45 min.

Brown's Boutique Hotel

Vuokra-auto palautetaan Queenstownin lentokentälle ja kotimatka alkaa.  Haere Ra, se on näkemiin maorin kielellä!

 

Haere Ra!

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.