Kaupunki­­lomat Safari- ja luontomatkat Yhdistelmä­matkat

Uuden-Seelannin kiertomatka

Uuden-Seelannin kiertomatka esittelee tarunhohtoisen maan parhaat palat

Kaukaisessa Uudessa-Seelannissa riittää koettavaa ja ihmeteltävää, kuten Rotoruan kuumat lähteet ja maorien kulttuuri, Queenstownin monet aktiviteetit, Wellingtonin kulttuuritarjonta, sekä huikeita maisemia tarjoavat kansallispuistot. Tarunhohtoinen Uusi-Seelanti on maa, jossa nautit länsimaalaisesta helppoudesta ja turvallisuudesta.

Uuden-Seelannin vivahteikas luonto ja maisemat, kuten järvet, vuonot, jäätiköt, kuumat lähteet, kansallispuistot ja viinialueet tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet antoisaan lomailuun. Ei liene ihme että luonto- ja aktiivimatkailijat viihtyvät tässä mahtavan upeassa matkailumaassa.

16 yötä
alk. / henkilö
8 195 €
 • Reittilennot ja lentoverot
 • Matkatavarat 23 kg ruumaan & käsimatkatavara 8 kg
 • Yksityinen lentokenttäkuljetus Auckland lentokenttä-hotelli
 • Majoitus 2 yötä 2 hh, Auckaland sis. aamiainen
 • Majoitus 2 yötä 2 hh, Rotorua sis. aamiainen
 • Majoitus 2 yötä 2 hh, Wellington sis. aamiainen
 • Majoitus 3 yötä 2 hh, Nelson/Abel Tasman sis. aamiainen
 • Majoitus 1 yö 2 hh, Hokitika sis. aamiainen
 • Majoitus 1 yö 2 hh, Franz Josef Glacier sis. aamiainen
 • Majoitus 2 yötä 2 hh, Wanaka sis. aamiainen
 • Majoitus 3 yötä 2 hh, Queenstown sis. aamiainen
 • Autonvuokraus 13 vrk, sisältäen tarvittavat vakuutukset
 • Lauttamatka Wellington-Picton
 • Retket ohjelman mukaisesti

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Saapuminen Aucklandiin ja yksityinen kuljetus MSocial Auckland- hotelliin. Hotellista on miellyttävät satamanäkymät ja keskeisen sijainnin ansioista läheltä löytyy paljon ravintoloita sekä kauppoja.

Yli miljoonan asukkaan Aucklandissa asuu maailman suurin polynesialaisten väestökeskittymä ja täällä on myös eniten veneen omistajia kuin missään muussa maailman kaupungissa. Auckland on purjeiden kaupunki, jossa meri on läsnä kaikkialla. Kaupungin maamerkki on Sky Tower, joka on koko eteläisen pallonpuoliskon korkein rakennus. 328 metrin korkeudesta kelpaa tähyillä kaupunkimaisemia!

MSocial Auckland

Hyvää huomenta Auckland! Maittavan hotelliaamiaisen jälkeen on aika ottaa kaupunki haltuun opastetun kierroksen puitteissa. Puolen päivän kaupunkiretki esittelee Aucklandin kohokohdat Sky Tower– tornista, sekä ikonisesta Waitemata– satamasta aina kaupungin kauneimpiin rantoihin.

Auckland-Rotorua 230 kilometriä, ajomatka noin kolme tuntia.

Aamulla otetaan vuokra-auto käyttöön ja lähdetään kohti Rotoruan kuumia lähteitä. Matkalla voi tutustua Waitomon ihmeellisiin kiiltomatoluoliin tai kiehtovaan geotermiseen Wai-o-Tapu– puistoon. Majoittuminen viehättävässä Koura Lodge- hotellissa, josta avautuu upeat järvimaisemat.

 

Koura Lodge

Rotorua on geysirien, kuumien lähteiden ja mutakylpyjen valtakunta, sekä maorikulttuurin keskittymä.

Maorien historia ja geotermiset luonnonihmeet avautuvat mielenkiintoisen, 90 minuutin mittaisen Te Ra– retken muodossa. Whakarewarewa– laakso on maoreille muutakin kuin upea luontonähtävyys; heimohistorian mukaan tulen jumalattaret syntyivät maan ytimestä ja geysirit symboloivat heidän hengenvetojaan. Geotermisen laakson lisäksi retkellä tutustutaan kiwi- lintujen suojelukeskukseen ja vaikuttavaan Pōhutu– geysiriin.

Päivä huipentuu moniasitiseen Te Pā Tū– spektaakkeliin, jossa juhlistetaan maorien kulttuuria tanssin, teatterin ja musiikin muodossa. Hämmästyttävien esitysten ohella nautitaan kolmen ruokalajin fuusioillallinen aperitiiveineen.

 

Rotorua-Wellington 450 kilometriä, ajomatka noin kuusi tuntia.

Matkalla voi ihastella Taupojärven pikku kyliä, Huka Falls-vesiputouksia  ja UNESCOn maailmanperintökohteeksi listatun Tongariro– kansallispuiston huikeita tulivuorinäkymiä.

Saapuminen Wellingtoniin, Uuden-Seelannin pääkaupunkiin DoubleTree by Hilton Wellington– hotelliin.

Hotellista on kävelymatka merkittävään Te Papa– museoon, joka esittelee Uuden-Seelannin alkuperäis- ja siirtomaakulttuuria sekä luonnonhistoriaa. Wellingtonin kulttuuri- ja yöelämän sykkivä sydän, Courtenay Place sijaitsee myös vain kivenheiton päässä hotellista.

 

DoubleTree by Hilton Wellington

Aamupäivällä 3,5 tunnin ”Zest Food Tour” kierros, jonka aikana maistellaan paikallisia erikoisuuksia mm kahviloissa tai luomuruokakaupoissa. Opas kertoo samalla Wellingtonin historiasta, taiteesta, kulttuurista sekä arkkitehtuurista. Retkellä on tiedossa kävelyä noin 90 minuutin verran.

Wellington-Picton lauttamatka noin kolme tuntia
Picton-Nelson 110 kilometriä, ajomatka noin kaksi tuntia

Aamulla lähdetään lautalla kohti Pictonia Cookinsalmen halki. Etelä-saarelle saavuttaessa voit käväistä lounaalla Marlboroughin viinialueella tai ajaa suoraan seuraavaan majapaikkaasi, viehättävään Kaiteriteri Reserve Apartments– majataloon.

Matkan varrelle osuva Abel Tasmanin kansallispuisto on maan pienin kansallispuisto, joka koostaan huolimatta on pullollaan ikimuistoisia aktiviteetteja ja kauniita maisemia. Puiston kohokohtiin kuuluvat Tonga– saaren rantakivikossa paistattelevat hylkeet, Te Puketea– lahden kultahiekkaiset rannat ja hämmästyttävät Ngarua Caves– tippukiviluolat.

Nelsonin kaupunki on taiteen ja taiteilijoiden unelmakohde, jossa on myös laaja musiikkitarjonta, paljon festivaaleja, taidegallerioita, käsityömarkkinoita, pienpanimoita, unohtamatta kaupungin pitkää hiekkarantaa.

Kaiteriteri Reserve Apartments

Katamaraaniristeily Abel Tasmanin kauniissa maisemissa, retken kesto noin kuusi tuntia. Päiväohjelmaan sisältyy risteilyä, uintia, snorklausta, käynti Tonga Island– merensuojelualueella, patikointia ja lounas juomineen (viini tai olut).

Kaiteriteri Reserve Apartments

Nelson tunnetaan kaupunkina, jossa luonnonkauneus, taide ja liike-elämä kukoistavat. Luovaa energiaa pursuava kaupunki omaa värikkään kulttuurikentän tarjoten erilaisia tapahtumia ympäri vuoden – livemusiikkia, ruoka- ja viinitapahtumia, sekä taidefestivaaleja.

Kulinaristi löytää Nelsonista herkullisen aarreaitan täynnä paikallisia artesaaniherkkuja; lasillinen Waimea Plains– viinialueen hapokasta Sauvignon Blancia sopii mainiosti yhteen paikallisten juustojen ja marjojen kanssa.

Nelsonista-Punakaiki-Hokitika 340 kilometriä, ajomatka noin 4,5 tuntia

Länsirannikon vaihtelevat maisemat tarjoavat sademetsä-, vuori-, rotko- ja pauhaavia merinäkymiä. Kiehtovat Punakaikin Pancake Rocks liuskekalliot ovat vuosien ja vuosien aikana muokkautuneet symmetrisiksi kivitorneiksi, joiden alkuperää ei pystytä kunnolla selittämään.

Majoittautuminen Rimu Lodgeen, josta avautuu ihastuttavat joki- ja vuorinäkymät. Viehättävä hotelli sijaitsee vain 10 minuutin ajomatkan päässä Hokitikan kahvila- ja ravintolatarjonnasta.

Hokitika-Franz Josef Glacier 135 kilometriä, ajomatka noin 1,5 tuntia

Seuraavana matkaohjelmassa on tiedossa upea helikopterilento Franz Josef– jäätikön yllä – Heli Hike on eräs koko Uuden-Seelannin henkeäsalpaavimpia kokemuksia. 10 minuutin maisemalennon jälkeen patikoidaan halki mahtavien jäätikkömaisemien kokeneen oppaan johdolla. Retki sopii kaikille, jotka omaavat kohtalaisen kunnon.

Seuraava yö vietetään Westwood Lodge– hotellissa, joka hurmaa mökkimäisellä tunnelmallaan. Täällä voit istahtaa tunnelmallisen takkatulen ääreen kertailemaan päivän tapahtumia matkaseurueesi kanssa

Franz Josef Glacier-Wanaka 185 kilometriä, neljä tuntia.

Päivän ajomatkan kohokohta on eteläisten Alppien ylitys Haast Pass– vuoristosolassa, josta aikoinaan maorit etsivät Uuden-Seelannin jadea. Vihreällä kivellä on tärkeä rooli maorikulttuurissa ja sen maagisen voiman uskotaan suojaavan kantajaansa.

Idyllinen Tin Tub Wanaka on majapaikkasi seuraavat kaksi yötä. Paikallisen pariskunnan pyörittämä majatalo on kuuluisa vieraanvaraisuudestaan, sekä poikkeuksellisen herkullisesta aamupalastaan. Pitkän ajomatkan jälkeen voit ottaa rennosti majatalon lämmitetyssä uima-altaassa.

 

Tin Tub Wanaka

Wanakan alue on tunnettu laajasta aktiviteettitarjonnastaan. Kajakoi kuvankauniilla Wanaka-järvellä, patikoi häikäisevien maisemien ääreen Roy’s Peak– huipulle tai vieraile valokuvauksellisella laventelifarmilla. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Itse Wanakan kylä omaa mukavan valikoiman viihtyisiä ravintoloita ja kahviloita. Oluen ystävää hemmotellaan paikallisia erikoisuuksia tarjoavilla panimobaareilla.

Matkaohjelmaan sisältyy Wanaka- järven risteily, jonka aikana vieraillaan Mou Waho– saaren luonnonsuojelualueella. Saaren kuuluisin asukas on Uuden-Seelannin mantereelta jo vuonna 1920 sukupuuttoon kuollut Vekaluhtakana. Retken aikana patikoidaan tunnin verran helpossa maastossa.

 

Wanaka-Crown Range-Queenstown 70 kilometriä, ajomatka yksi tunti

Ajetaan Crown Rangen näköalareittiä huimissa alppimaisemissa ja matkalla pysähdytään Cardrona- pubiin. Pubi sijaitsee valokuvauksellisessa Cardrona– hotellissa, joka kuuluu Uuden-Seelannin vanhimpiin. Hotelli on ollut toiminnassa vuodesta 1863 lähtien!

Matka jatkuu vanhan ajan tunnelmissa Arrowtowniin asti. 1860- luvun kultakuumeen aikaan syntynyt Arrowtown huokuu lännenelokuvien tunnelmaa.

Queenstowniin saavuttaessa on aika asettua taloksi Hidden Lodge Queenstown– hotelliin. Boutique- tyylisessä neljän huoneen hotellissa on mahdotonta olla tuntematta itseään kotoisaksi – rentoutumisen viimeistelee jokaisesta huoneesta löytyvä kylpyamme.

Hidden Lodge Queenstown

Matka alkaa lähestyä loppuaan ja eräs ohjelman upeimmista retkistä on säästetty loppuhuipennukseksi.

Vuorossa on henkeäsalpaavia vuonomaisemia tarjoileva Milford Soundin risteily. Vesiputousten raidoittamia vuonoja ei suotta pidetä yhtenä maailman kauneimmista paikoista. Ylellinen risteilyalus seilaa aina Tasmaninmerelle asti, ohittaen matkalla sumuisia sademetsiä, runsaana ryöppyäviä vesiputouksia ja majesteettisia vuoria. Matkan aikana opit mielenkiintoisia faktoja ympäröivästä luonnosta kokeneen oppaan johdolla. Lounas sisältyy matkaohjelman hintaan.

Paluu Queenstowniin tapahtuu sään salliessa pienlentokoneella.

 

Hidden Lodge Queenstown

Uusi-Seelanti tunnetaan pienenä, mutta laadukkaana viinimaana. Matkan viimeinen päivä pyhitetään Central Otago– alueen viinien maistelulle.

Päivän aikana vieraillaan neljällä boutique- viinitilalla ja uppoudutaan viileän ilmaston uniikkien viinien maailmaan. Laatuviinien makumaailmaa täydennetään paikallisista raaka-aineista valmistettuja tapaksia nauttimalla. Lounas sisältyy matkaohjelman hintaan.

Vuokra-auto palautetaan Queenstownin lentokentälle ja kotimatka alkaa.  Haere Ra, se on näkemiin maorin kielellä!

Haere Ra!

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.