Häämatkat Juhlamatkat Loma kahdelle Perhematkat Rantalomat

Fort Lauderdale

Pelican Grand Beach Resort

Hurmaava Pelican Grand Beach Resort sijaitsee suoraan Atlantin valtameren rannalla Fort Lauderdalessa, noin 45 minuutin ajomatkan päässä Miamista. Hotellilta aukeaa henkeäsalpaavat näkymät merelle ja ympäristö huokuu historiallisen Floridan loistoa.

Herää lumoavan auringonnousun ensimmäisiin säteisiin ja hengitä sisään Floridan rannikon kostean suolaista ilmaa. Rentoudu hotellin valkohiekkaisella rannalla, pulahda virkistävään uima-altaaseen tai ajelehdi hotellin Lazy River- joella ja anna virran kuljettaa. PURE Spa tarjoaa myös rauhoittavia hetkiä rentoutumiseen.

Hiljattain remontoidut, kauniisti ja maanläheisin sävyin sisustetut huoneet tarjoavat kauniit näköalat kaupungille tai merelle. Sviitit tarjoavat lumoavat näköalat merelle ja parvekkeen, jolta voit ihastella upeita maisemia ja kuunnella aaltojen ja meren ääniä.

Pelican Grand Beach Resort- hotellia voit yhdistää myös osaksi Floridan kiertomatkaa. Halutessasi voit myös yhdistää ranta + kaupunkiloman esimerkiksi New Yorkin, Chicagon, Dallasin, Los Angelesin tai jonkin muun upean kaupungin kera.

Pelican Grand Beach Resort sopii tasokasta ja rauhallista lomailua etsiville perheille, pariskunnille ja ystäväporukoille.

7 yötä
alk. / henkilö
2 565 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan & 1 käsimatkatavara
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 7 vrk Fort Lauderdale, ei ruokailuja

Hotellin resort fee- maksu ei sisälly hintaan, kysy lisää!

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.