Häämatkat Juhlamatkat Perhematkat Yhdistelmä­matkat

Miami

Kimpton Surfcomber Hotel

Miami on kiinnostava kohde, jossa sinulla on mahdollisuus yhdistää kaupunki- ja rantaloma. Tässä esimerkissä majoittuminen on ihastuttavassa Surfcomber, A Kimpton -boutique-hotellissa. Kysy meiltä myös muita Miamin ihastuttavia hotellivaihtoehtoja niin South Beachin, Sunny Islen ja Fort Lauderdalenkin puolelta! Niin ikään Miami on helppo yhdistää lomaan eri Karibian saarilla tai sykkivässä New Yorkissa.

Miamin vetonauloja ovat sen upeat rannat, pehmeä valkoinen hiekka, lämmin merivesi, kaunis Art Deco -arkkitehtuuri, sykkivä yöelämä ja sen latinalaiset rytmit sekä hyvä ja runsas ravintolavalikoima. Miamissa on myös hienostuneempi puoli ja paljon nähtävää myös historian ja kulttuurin saralla.

Voit vuokrata auton ja tutustua paremmin lähiympäristöön. Ihastele Fort Lauderdalen kauniita rantoja ja pysähdy ostoksille jättimäiseen Sawgrass Mills Outlet -ostoskeskukseen. Seikkaile Evergladesin rämeikkö- ja kosteikkoalueilla ja tutustu alligaattoreihin ja muuhun Floridan eläimistöön ilmatyynyaluksen kyydistä. Hae karibialaista tunnelmaa Key Westin pastellinsävyisestä arkkitehtuurista, helmenvalkeista hiekkarannoista ja lumoavista maisemista.

Lähde toteuttamaan unelmiesi loma!

7 yötä
alk. / henkilö
2 295 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan & 1 käsimatkatavara
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 7 yötä Miamissa, ei ruokailuja

Hotellin Resort Fee ei sisälly hintaan, kysy lisää!

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Saapuminen Miamiin. Siirtyminen omatoimisesti Miamin South Beachille ja Surfcomber, A Kimpton -hotelliin.

Surfcomber, A Kimpton on ihastuttava boutique-hotelli, joka sijaitsee Miami Beachin sydämessä vain muutaman askeleen päässä houkuttelevan kauniista South Beachin rannasta. Hotelli on vastikään remontoitu: vaikka yleisilme on aiempaa astetta hienostuneempi, hotellin historiallinen South Beachin sielukkuus on edelleen aistittavissa. 

Surfcomber, A Kimpton

Herää Miamin lämpöiseen aamuun. Sinulla on koko päivä aikaa tutustua omatoimisesti Miamiin ja sen lähiympäristöön. Vaihtoehtoisesti voit vain rentoutua ja nauttia olostasi hotellin upeissa puitteissa: rentoudu hotellin uima-altaalla, osallistu rannalla pidettävälle joogatunnille, nauti rannalla lämpimästä auringosta ja pulahda mereen vilvoittelemaan, ota siemaus kylmää roseeviiniä ja herkuttele hotellin High Tide -rantaravintolassa.

Jos seikkailu vetää puoleensa, voit tutustua kaupungin monipuoliseen tarjontaan. Miamin vetonauloja ovat sen upeat rannat, pehmeä valkoinen hiekka, lämmin merivesi, kaunis Art Deco -arkkitehtuuri, sykkivä yöelämä ja sen latinalaiset rytmit sekä hyvä ja runsas ravintolavalikoima. Miamissa on myös hienostuneempi puoli ja paljon nähtävää myös historian ja kulttuurin saralla.

Voit vuokrata auton ja tutustua paremmin lähiympäristöön. Ihastele Fort Lauderdalen kauniita rantoja ja pysähdy ostoksille jättimäiseen Sawgrass Mills Outlet -ostoskeskukseen. Seikkaile Evergladesin rämeikkö- ja kosteikkoalueilla ja tutustu alligaattoreihin ja Floridan muuhun eläimistöön ilmatyynyaluksen kyydistä. Hae karibialaista tunnelmaa Key Westin pastellinsävyisestä arkkitehtuurista, helmenvalkeista hiekkarannoista ja lumoavista maisemista.

Surfcomber, A Kimpton

Aloita viimeinen aamu Miamissa seuraamalla rannalla kaunista auringonnousua – vedä keuhkot täyteen tuoksuvaa meri-ilmaa ja tunne aamun ensimmäisten auringonsäteiden lämpö kasvoillasi. Nämä muistot lämmittävät vielä pitkään kylminä talvipäivinä myös kotona. 

Huoneen luovutus ja vapaata aikaa – vietä viimeinen lomapäivä Miamissa juuri sinulle sopivalla tavalla.

Alkuillasta siirtyminen omatoimisesti Miamin lentokentälle, josta kotimatkalle.

Toteuta unelmiesi loma, kysy lisää!

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.