Häämatkat Juhlamatkat Kaupunki­­lomat Rantalomat Yhdistelmä­matkat

Miami & Naples

Tällä matkalla koet aistikkaan ja värikkään Miamin sekä pikkukaupungin idylliä huokuvan Naplesin

Miamissa sinua odottaa upeat rannat, erinomaiset ostosmahdollisuudet, värikkään eloisat latinalaiset rytmit sekä laadukas ravintolavalikoima. Miamissa löytyy myös hienostuneempi puoli ja kaupungissa on paljon nähtävää myös historian ja kulttuurin saralta. 

Vastapainona suurkaupungin sykkeelle, loppuloma vietetään viehättävässä Naplesin rantakaupungissa, joka sijaitsee Floridan länsirannikolla. Naples tunnetaan pienen kaupungin idyllistään, upeista rannoistaan, ihanista ravintoloistaan ja kauniista ympäröivästä luonnosta. 

Unelmien loma odottaa juuri sinua!

7 yötä
alk. / henkilö
3 365 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan & 1 käsimatkatavara
  • Autovuokraus 4 vrk, sis. tarvittavat vakuutukset
  • Majoitus 3 yötä Miamissa, ei ruokailuja
  • Majoitus 4 yötä Naplesissa, ei ruokailuja

Resort Fee ei sisälly matkan hintaan

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Saapuminen Miamiin. Siirtyminen omatoimisesti Lennox Miami Beach– hotelliin.

Lennox Miami Beach on viihtyisä hotelli, joka sijaitsee Miami Beachin pohjoispuolella, lyhyen kävelymatkan päässä valkohiekkaisilta rannoilta ja kutsuvan turkoosilta mereltä. Sijainti takaa myös erinomaiset mahdollisuudet nauttia Miamin South Beachin tarjoamista ostoksista, ravintoloista ja yöelämästä. Hotellilla on kaunis uima-allas alue sekä aistikas Amalia-ravintola, joka tarjoilee välimeren keittiön herkkuja latinalaisen keittiön twistillä. Huoneet on myös sisustettu raikkain ja maanläheisin sävyin.

Lennox Miami Beach

Herää uuteen aamuun ja aloita aamu rantakävelyllä upeita merinäköaloja ihastellen. Nauti päivästä valkohiekkaisella rannalla, uppoudu hyvään kirjaan uima-altaan äärellä tai vetäydy rentoutumaan upeilla merinäköaloilla varustettuun huoneeseesi. 

Voit myös tutustua Miamiin ja sen mielenkiintoiseen lähiympäristöön omatoimisesti. Miamin vetonaulat ovat sen upeat rannat, pehmeä valkoinen hiekka, lämmin merivesi, kaunis Art Deco arkkitehtuuri, Miamin  latinalaiset rytmit sekä erinomainen ja monipuolinen ravintolavalikoima. Miamissa löytyy myös hienostuneempi puoli ja kaupungissa on paljon nähtävää myös historian ja kulttuurin saralta.

Tänään on aika siirtyä vuokra-autolla kohti Naplesia. Nouda ensin auto South Beachin vuokrapisteestä ja aloita 2 tunnin ajomatka kohti Naplesia ja seuraavaa hotellianne, Bellasera Resort.

Ajomatka kulkee kuuluisan Evergladesin läpi ja halutessasi voit pysähtyä suoajelulle. Lisämaksusta pääset toteuttamaan ikimuistoinen retken Evergladesin syövereihin ammattitaitoisen paikallisen oppaan johdolla. Retkellä pääset tutustumaan ilmatyynyaluksen kyydissä Evergladesin mielenkiintoiseen ekosysteemiin, alueen historiaan sekä suoalueen monipuoliseen eläimistöön, joista tunnetuimpana alligaattorit.

Bellasera Resort- hotellissa pääsette nauttimaan kaupungin parhaasta sijainnista, Naplesin vanhan kaupungin sydämessä. Fifth Avenue Southin ravintolat, ostokset ja viihde ovat vain muutamien askeleiden päässä. Valkohiekkaiset rannat odottavat myös vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Bellasera Resort

Sinulla on koko päivä aikaa viettää päivää haluamallasi tavalla. Voit lähteä tutustumaan alueen uskomattoman kauniiseen luontoon, pakata rantakassin ja nauttia kaupungin monista rannoista, lähteä katamaraaniristeilylle ihastelemaan Naplesin kaunista rannikkoa tai piipahtaa Naplesin idyllisessä vanhassa kaupungissa.

Naplesin historiallisella laiturilla voit ihastella upeaa auringonlaskua ja jopa nähdä vedessä leikkivät delfiinit.

Voit tehdä myös päiväretken ihastuttavalle Sanibel Islandille.

Naples huokuu idyllistä pikkukaupungin tunnelmaa ja tulet takuulla viihtymään.

Tänään on lomasi viimeinen päivä. Nauti vielä hetki lämmöstä, kävele kauniilla rannalla ja pulahda mereen. On aika luovuttaa huone ja aloittaa kotimatka.

Siirtyminen Miamin lentokentälle omatoimisesti ja vuokra-auton palauttaminen. Ajomatka kestää n. 2 tuntia

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.