Rantalomat

Kreeta, Hersonissos

Nana Princess

Nana Princess tarjoaa puitteet ylelliseen rantalomaan niin perheille kuin pariskunnille!

Nana Princess on viiden tähden ylellinen lomakeidas Kreikan karismaattisella Kreetan saarella. Tässä asiakaspalvelustaan tunnetussa hotellissa jokaista vierasta kohdellaan kuin kuninkaallista konsanaan.

Huipputasokas hotelli koostuu 107 sviitistä ja huvilasta, joita löytyy useassa eri huoneluokassa. Monet huoneet ovat varusteltu omalla uima-altaalla tai porealtaalla – ja monen suomalaisen iloksi muutama huonetyyppi pitää sisällään ikioman saunan! Kahden tai kolmen makuuhuoneen huviloihin mahtuu mukavasti majoittumaan koko perheen kesken. Kuuden makuuhuoneen Nana Imperial– huvilaan sopii mukaan isovanhemmatkin.

Osa huviloista pitää sisällään henkilökohtaisen butlerin palvelun. Kysy lisää matkamyyjältäsi!

Nana Princess- hotellin palvelutarjonta on niin laaja, ettei sinun tarvitse edes poistua hotellin alueelta. Kolme ravintolaa ja baaria täydentävät villeimmätkin kulinaariset unelmasi, aina kreikkalaisista mezeistä tuoreisiin mereneläviin. Upea allasalue sijaitsee aivan hotellin yksityisen rannan äärellä, joten voit valita pulahdatko mereen vai johonkin altaista. Sisäuima-allas spa- osastoineen on pyhitetty vain aikuisille.

Royal Wellness Club ja Royal Fitness Club huolehtivat niin ulkoisesta kuin sisäisestä hyvinvoinnistasi matkan aikana.

Nana Princess sijaitsee pohjoisella Kreetalla, vain 25 kilometrin päässä Heraklionin lentokentästä ja vain 27 kilometrin päässä Heraklionin satamasta. Hersonissoksen eläväiseen kylään on vain 2,5 kilometrin matka.

7 yötä
alk. / henkilö
2 875 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan  & 1 käsimatkatavara
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 7 yötä Deluxe Junior Suite Poolfront with Seaview & Private Pool– huoneessa
  • Aamiainen

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.