Rantalomat

Divi & Tamarijn Aruba

Divi & Tamarijn Aruba – All Inclusive- sisarhotellit Aruban paratiisisaarella

Valkeuttaan hohtavat hiekkarannat, huojuvat palmupuut ja lämmittävä aurinko – Aruba on todellinen paratiisisaari!

Luonnonvalkoisella korallirannalla sijaitsevat Divi Aruba & Tamarijn All Inclusive– sisarhotellit, joiden monipuoliset palvelut ovat yhteiskäytössä. Pitkä rantaviiva houkuttelee paljasjalkakävelylle ja tyyni meri kutsuu pulahtamaan lämpimiin vesiin.

Divi Aruba & Tamarijn- hotelleista löydät laajan ja laadukkaan valikoiman eri huonekategorioita jotka palvelevat kaikkia mieltymyksiä ja toiveita. Divi Aruban huoneissa on parveke tai terassi ja näkymät puutarhaan, uima-altaalle tai merelle. Tamarijnin tilavat huoneet sijaitsevat lähellä rantaa ja tarjoavat näkymän suoraan merelle.

Hotellialueella on herkuttelijalle laaja valikoima ravintoloita ja baareja, joilla jokaisella on oma ainutlaatuinen viehätyksensä. Hemmottele makunystyröitäsi vaikkapa meksikolaisilla, aasialaisilla tai grillatuilla herkuilla ja skoolaa cocktaililla suositussa Bunker– baarissa rannalla.

Divi Aruba & Tamarijn- hotelleissa voit nauttia monipuolisesta aktiviteettivalikoimasta, johon kuuluvat muun muassa kuntosali, kiipeilyseinä, rantalentopallo, polkupyörät sekä lukuisat vesiurheilumahdollisuudet, kuten snorklaus, surffaus ja kajakointi.

Sea Turtles Club tarjoaa vilkasta ohjelmaa nuorimmille lomailijoille. Täällä lapset voivat luoda ikimuistoisia hetkiä osallistumalla monipuolisiin aktiviteetteihin, kuten kasvomaalaukseen, leijan rakentamiseen ja elokuvailtoihin.

Loma Divi Aruba & Tamarijn hotelleissa on juuri niin toiminnantäyteistä tai letkeän leppoisaa kuin itse haluat. Tervetuloa nauttimaan täydellisen helposta All Inclusive- lomasta Karibian auringon alla!

 

7 yötä
alk. / henkilö / Divi Aruba*
3 675 €
7 yötä
alk. / henkilö / Tamarijn Aruba*
3 675 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan  & 1 käsimatkatavara
  • Majoitus 7 yötä Divi Aruba Garden View- huoneeessa TAI Tamarijn Aruba Deluxe Oceanfront- huoneessa
  • All Inclusive

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

*KEVÄTTARJOUS! Varaa 30.6.2024 mennessä ja säästä 20% majoituksen osuudesta. Koskee matkoja aikavälillä 1.5.-20.12.2024. 

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.