Kahden kesken Rantalomat

Ajman

The Oberoi Beach Resort Al Zorah

The Oberoi hotelli Al Zorah sijaitsee vain noin 25 minuutin ajomatkan päässä Dubain lentokentältä. 

Hotellilla on oma aito hiekkaranta, joka ei ole ”man-made”, kuten naapurissa Dubaissa.

Hotellissa on 89 huonetta. Kahdessa päärakennuksessa sijaitsevien hotellihuoneiden ja sviittien lisäksi on kahden ja kolmen makuuhuoneen villoja. Huoneissa ja sviiteissä on tilava parveke tai terassi ja näkymät puutarhaan, uima-altaalle tai merelle. Villoissa on oma uima-allas ja terassi sekä näkymät puutarhaan tai merelle.

Hotellissa on kaksi ravintolaa, kaksi baaria, Oberoi Spa, kuntosali ja lasten kerho, jossa katettu allas pienille lapsille. Hotellin 85 metriä pitkä lämpötilakontrolloitu uima-allas on saanut paljon kiitosta asiakkailta. Aktiviteetteja mm. melontaa, leijalautailua, varjoliitoa ja vieressä 18-reikäinen Jack Nicklauksen suunnittelema championship golf-kenttä. Mahdollisuus myös aavikkosafariin illallisineen beduiiniteltassa.

The Oberoi Al Zorah on ihanteellinen valinta silloin kun etsit lomaltasi rentoutumista hyvissä puitteissa, rauhaa ja aurinkoa.

8 yötä
alk. / henkilö
2 190 €
  • FlyDubai reittilennot ja lentoverot
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 8 yötä, 2hh sis. aamiainen
  • Helin Matkojen 24/7 hätäpäivystys

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.                       
Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohde yhdistelmät.    

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.      

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.