Matkat ystäville Perhematkat Rantalomat

Dubai

Jumeirah Zabeel Saray 

Hyvätasoinen Jumeirah Zabeel Saray hotelli Dubain palmusaarella on kuin suoraan tuhannen ja yhden yön tarinoista: kimaltelevia kattokruunuja, kullattuja pylväikköjä ja marmoripintoja. 

Zabeel Sarayn huoneet ovat sisustettu arabialaiseen tyyliin, jossa on käytetty paljon tummaa puuta ja ruskean eri sävyjä. Hotellissa on myös perhehuoneita. 

Hotellissa on useita ravintoloita, joissa voi nauttia mm italialaisen, libanonilaisen, turkkilaisen ja intialaisen keittiön herkkuja. 

Hotellilla on oma ranta rantatuoleineen, kaksi ulkouima-allasta sekä lastenallas ja Sinbad´s lastenklubi.  Talise Ottoman Spassa, joka on yksi Lähi-idän suurimmista 8200 m2, on useita altaita ja hoitohuoneita, ikäraja on 16-vuotta.  

Zabeel Saray sopii perheille, pariskunnille ja ystäväporukoille. 

7 yötä
alk. / henkilö
1 750 €
7 yötä
alk. / perhe / (2 aikuista + 2 lasta)
4 890 €
  • Reittilennot turistiluokassa ja verot
  • Majoitus Superior tai perhe Superior King, aamiainen
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Helin Matkojen 24/7 hätäpäivystys

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.