Häämatkat Juhlamatkat Kaupunki­­lomat Rantalomat Yhdistelmä­matkat

Pacific Coast Highway

Pacific Coast Highway on yksi maailman kauneimmista ja valokuvatuimmista ajoreiteistä koko maailmassa. Tällä matkalla pääset kokemaan uskomattomia maisemia, nähtävyyksiä, kauniita rantoja, luontoa ja mielenkiintoisia suurkaupunkeja. 

Matka alkaa San Franciscosta, jossa pääset nauttimaan upeista nähtävyyksistä kuten Golden Gate- sillasta, historiallisista ja värikkäistä puutaloista, korkeista pilvenpiirtäjistä sekä kansainvälisestä ja vapaasta tunnelmasta. 

Matka jatkuu omatoimisesti vuokra-autoillen Pacific Coast Highwaytä pitkin kohti Carmel Valleytä, Pismo Beachiä ja lopulta johdattaa sinut Los Angelesiin. Matkan varrella pääset kokemaan upeita nähtävyyksiä kuten Big Sur, Bixby Creek Bridge, Hearstin linnan.

Tutustu myös reitin upeisiin luontonähtävyyksiin, kuten Julia Pfeiffer Burns- tai Limekiln- kansallispuistoihin, sekä ihastuttaviin merenrantakaupunkeihin kuten Montereyhyn, Santa Barbaraan ja Malibuun. 

Kalifornian kiertomatka pitkin Tyynenmeren rannikkoa on ehdottomasti once in a lifetime- elämys! Oletko valmis elämäsi upeimmalle matkalle?

Matkatarina: Matkaterveiset Kaliforniasta!

10 yötä
alk. / henkilö
3 990 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan & 1 käsimatkatavara
  • Majoitus 4 yötä San Franciscossa, ei ruokailuja
  • Autovuokraus San Francisco – Los Angeles (7 vrk) 
  • Majoitus 1 yö Carmel Valleyssa, ei ruokailuja 
  • Majoitus 1 yö Pismo Beachilla, ei ruokailuja 
  • Majoitus 4 yötä Santa Monicassa, ei ruokailuja 

Hotellien Resort Fee ei sisälly hintaan, kysy lisää!

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Saapuminen San Franciscoon. Omatoiminen siirtyminen Argonaut- hotelliin, joka toimii majoituksenasi seuraavat 4 yötä. 

Argonaut- hotelli on ihastuttava hotelli, joka on rakennettu historialliseen Haslett Warehouse- rakennukseen. Hotelli on restauroitu tyylikkäästi nykyaikaan, kuitenkin säilyttäen historiallisen kauin menneisyydestään. 

Hotelli sijaitsee erinomaisella paikka Fisherman’s Wharfilla, josta avautuu upeat näköalat Golden Gate- sillalle, Alcatraziin ja San Franciscon lahdelle.  

Sinulla on vapaata aikaa tutustua omatoimisesti San Franciscon upeaan kaupunkiin.  

San Francisco on ehdottomasti yksi maailman mielenkiintoisimmista suurkaupungeista ja se tunnetaan Golden Gate- sillasta, historiallisista ja värikkäistä puutaloista, korkeista pilvenpiirtäjistä sekä kansainvälisestä ja vapaasta tunnelmasta. San Franciscossa maisemat ovat häikäisevät ja korkea mäki erottaa kaupungin perinteiset osat, ihastuttavan Fisherman’s Wharfin alue merenrannalla sekä business- ja kauppa-alue Union Squaren. Shoppaile, tutustu San Franciscon lukuisiin nähtävyyksiin, uskaltaudu päiväretkelle Napa Valleyn tai Sonoman viinialueille ja nauti upeasta suurkaupungista! 

On aika jättää San Francisco taakse. Omatoiminen siirtyminen lentokentälle ja vuokra-auton noutaminen. 

Suuntaa auton keula kohti yhtä maailman kauneinta ajoreittiä, Pacific Coast Highway, täältä tullaan! Ensimmäisen päivän ajomatka kulkee San Franciscosta Carmeliin ja päivän ajomatka on n. 2,5 tuntia. Matkan varrella löytyy lukuisia pysähdyspaikkoja, joten valmistaudu upeaan päivään ja varaa aikaa ihastella upeita maisemia ja nähtävyyksiä. 

Pysähtymisen arvoisia paikkoja on Halfmoon Bay, Santa Cruz, Monterey, Carmel-by-the-Sea ja Point Lobosin kansallispuisto. 

Seuraava yö majoitutaan viehättävässä Bernardus Lodge & Spa- hotellissa, joka sijaitsee Carmel Valleyn laaksossa, viiniviljelysten ympäröimänä. Bernardus Lodge & Spa tarjoaa intiimin ja rauhallisen pakopaikan upeissa maisemissa. 

Matka jatkuu kohti etelää ja määränpäänä on Pismo Beach. Ajomatka tälle päivälle on n. 3,5h, mutta varaa taas riittävästi aikaa pysähdyksiin ja vaan maisemien ihailuun, tänään ei ole kiire mihinkään! 

Pacific Coast Highwayn yksi tunnetuimmista nähtävyyksistä on Big Sur ja Bixby Creek Bridge. Muita suositeltavia pysähdyspaikkoja tälle päivälle on Pfeiffer Beach, Julia Pfeiffer Burns tai Limekiln kansallispuisto, Mcway Falls, Ragged Point ja Hearst Castle. 

Seuraavan yö majoituksena toimii ihastuttava Inn at The Pier- hotelli Pismo Beachillä. Hotellilta aukeaa näköalat kullanväriselle hiekkarannalle ja tyynelle valtamerelle. Tämä ylellinen rantataloa muistuttava hotelli tarjoaa yöpymisen kauniisti sisustetuissa huoneissa ja ensiluokkaisia mukavuuksia. Nauti virkistävä cocktail hotelli kattoterassilla ja katso kun aurinko painuu mailleen. 

Pismo Beach on kaunis ja pienehkö rantakaupunki, joka on kuuluisa pitkistä valkoisista rannoistaan, aurinkoisista päivistään, ihanista viinitiloistaan, mielettömistä ravintoloistaan ja hyvistä ostosmahdollisuuksistaan. 

Tänään on vuorossa matkan viimeinen ajopäivä ja määränpäänä on Los Angeles. Ajomatka Pismo Beachiltä Los Angelesiin kestää noin 3 tuntia.  

Suositeltavia pysähdyspaikkoja tälle päivälle on Solvang (tanskalaiskaupunki keskellä Kaliforniaa), Santa Barbara, Ventura ja Malibu. 

Majoituksena seuraavat 4 yötä toimii upea Viceroy Santa Monica– hotelli. Hotelli huokuu rentoa ylellisyyttä ja sijaitsee Santa Monican ytimessä, lyhyen kävelymatkan päässä rannalta sekä erinomaisesta valikoimista kahviloita ja ravintoloita. 

Sinulla on vapaata aikaa tutustua omatoimisesti Los Angelesin upeaan kaupunkiin ja sen ympäristöön. 

Kirkkaiden valojen ja ykkösrivin julkkisten miljoonakaupunki Los Angeles on amerikkalaisen viihdeteollisuuden keskus, ja täältä löydät ikonisen Hollywood-merkin ja Walk of Famen tähtineen. Kiertoajeluilla pääset ihastelemaan julkkisten hulppeita koteja Beverly Hillsissä ja Bel Airissa. Välimatkat ovat pitkiä ja kulkeminen vuokra-autolla omaan tahtiin on suositeltavaa. 

Halutessasi voit myös tutustua Kalifornian eteläosiin ja tutustua Long Beachiin, Huntington Beachiin ja vierailla aina San Diegossa saakka. 

Kotiinpaluun aika on koittanut. Vuokra-auton palautus Los Angelesin lentokentälle ja lento kohti Helsinkiä voi alkaa. 

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.