Yhdistelmä­matkat

Walesin linnakierros

Näe ja koe historian havina Walesin road trip- matkalla!

Ison-Britannian länsiosassa sijaitseva Wales on pieni, mutta sitäkin kiinnostavampi. Monia valloittajia vastaan puolustautunut Wales omaa kirjavan historian, jonka todisteina toimivat yli 600 linnaa – Wales onkin täydellinen kohde historiasta kiinnostuneelle matkaajalle.

Linnoista entistä vaikuttavampia tekee niiden sijainti; monet linnoista on rakennettu kukkuloiden laelle, tarjoten mahtavat maisemat vehreään ympäristöön.

Linnoja on ripoteltu ympäri Walesia ja matkaohjelma on suunniteltu siten, että matkan varrelle osuu mahdollisimman monia linnoja. Matka alkaa Lontoosta ja ensimmäisenä etappina toimii Cardiff. Komeiden linnojen ilotulitus alkaa heti Cardiffissa, jonka keskustan tuntumassa on eräs koko Walesin vanhimmista linnoista, Cardiff Castle.

Matka jatkuu Walesin rannikkoa pitkin aina Manchesteriin asti. Matkan hintaan on sisällytetty kolmen vuorokauden Cawd– linnapassi, jonka turvin voit vierailla Walesin ikonisissa linnoissa ilman erillistä pääsymaksua. Pidempiä reissuja varten on saatavilla myös seitsemän päivän passi.

Matkan kruunaa upeat historialliset majapaikat. Näissä linnahotelleissa kelpaa majoittua kuin linnan neito tai herra konsanaan! Lue lisää hotelleista alta.

5 yötä
alk. / henkilö
1 595 €
  • Reittilennot ja lentoverot
  • Matkatavarat ruumaan & käsimatkatavara
  • Autovuokra koko matkan ajaksi. Peugeot 2008 tai vastaava, sisältäen tarvittavat vakuutukset. Nouto Lontoon (Heathrow) lentokentältä ja palautus Manchesterin lentokentälle
  • Majoitus 1 vrk Coal Exchange Cardiff Double- huoneessa
  • Majoitus 1 vrk Roch Castle Double- huoneessa
  • Majoitus 1 vrk Nanteos Mansion Junior Suite- huoneessa
  • Majoitus 1 vrk Tre-Ysgawen Hall Country House Hotel & Spa Double- huoneessa
  • Majoitus 1 vrk Ruthin Castle Standard- huoneessa
  • Aamiainen
  • Kolmen vuorokauden Cawd- linnapassi

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

 

Cardiffin lahden sydämessä sijaitseva Coal Exchange– hotelli on yhdistelmä historian havinaa ja moderneja mukavuuksia. 1888 vuodesta asti Cardiffin katukuvaan kuulunut rakennus edustaa uusrenessanssin tyylisuuntaa. Aiemmin Euroopan hiilikaupan tärkeänä keskuksena tunnettu rakennus tunnetaan tätä nykyä historiallisena hotellina.

Viehättävin yksityiskohdin sisustetut huoneet juhlistavat rakennuksen menneisyyttä. Huoneita löytyy useassa eri huonetyypissä ja suurimmassa huoneessa sopii majailemaan jopa kuusi asukasta. Prameat morsius- ja presidenttisviitit ovat loistavia valintoja esimerkiksi juhla- tai häämatkalle.

Hotellin alakerrassa palveleva Gulley’s Kitchen & Bar on kuin kaupunkilaisten olohuone – viihtyisä ja lämmin tunnelmaltaan. Satokauden parhaita raaka-aineita hyödyntävä ravintola tarjoilee niin aamiaista, brunssia, lounasta kuin illallistakin. Viikonloppuisin ravintolan tunnelmallinen sali täyttyy livemusiikista.

Kukkulan huipulle rakennetusta Roch Castle– linnahotellista pääsee tähyilemään vaikuttavaa 360 asteen maisemaa ympäröivään luontoon. Rakennuksen ulkokuorena toimii 1100- luvulla rakennettu kivilinna – sisältä paljastuu tyylikäs, vuonna 2009 kokonaisuudessaan remontoitu viiden tähden hotelli. Intiimissä linnassa on kuusi huonetta, kaikki keskenään erilaisia.

Linnan kiviseinät kätkevät majoitushuoneiden lisäksi sisäänsä aristokraattisen ruokailusalin, sekä menneistä ajoista muistuttavan pienen kappelin. Salissa järjestetään erilaisia tapahtumia, mutta ravintolaa hotellissa ei ole. Vajaan 20 minuutin ajomatkan päässä sijaitsevassa Twr y Felin– sisarhotellissa on tarjolla illallista huhtikuusta lokakuuhun.

Keskeisen Walesin vehreiden peltojen keskellä sijaitseva Nanteos Mansion on 1700- luvulla rakennettu kartano, joka on nykyään viehättävä pieni hotelli ja suosittu juhlatila. Elegantti ja romanttinen kartano pitää sisällään 22 ajattoman tyylikästä majoitushuonetta. Kartano sijaitsee rauhaisalla maaseudulla, Cambrian– vuorijonon varjossa.

Kartanon Nightingale- ravintola on tunnettu runsaasta sunnuntaibrunssistaan ja klassisesta iltapäiväteetarjoilusta lämpimine skonsseineen. Illallismenut on koostettu satokauden parhaista herkuista.

Tre-Ysgawen Hall Country House Hotel & Spa sijaitsee pohjoisessa Walesissa, Angleseyn saarella. Pienellä saarella riittää roppakaupalla nähtävää ja tekemistä sen kuvankauniissa luonnossa; puhtaita uimarantoja, kuvauksellisia lahtia ja totta kai historiallisia nähtävyyksiä.

Palkintoja niittänyt majatalo tarjoaa tasokkaan neljän tähden majoituselämyksen idyllisessä ympäristössä. 1880- lukulaiseen kartanoon rakennettu majatalo on kaunis niin ulkoa kuin sisältäkin; historiallisen julkisivun takaa paljastuu valikoima tunnelmallisia huoneita ja sviittejä. Lisäksi kartano pitää sisällään ravintolan, sekä kylpylän uima-altaineen sekä höyryhuoneineen.

Kierroksen viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä hotellina toimii Ruthin Castle – rauhan ja kauneuden tyyssija Clwydian– kukkuloidan kainalossa pohjoisessa Walesissa. Metsien ja puutarhojen ympäröimä kartano omaa kunnioitettavan historian; ensimmäiset dokumentoinnit sen olemassa olosta juontavat juurensa 1200- luvulle. Aikanaan kuninkaallisia majoittanut kartano kohtelee tätä nykyä jokaista vierastaan kuin kuninkaallista – tänne on hyvä päättää loma!

Huoneita kartanosta löytyy viidessä, toinen toistaan upeammassa huonetyypissä. Dragon Tavern– ravintolassa voit nauttia iltapäiväteestä, sunnuntaibrunssista ja erilaisista tapahtumista, kuten keskiaikaisista illallisista. Bazaar– kylpylä luo viimeisen hemmottelevan silauksen lomamatkalle.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.