Ryhmä­­matkat

Räätälöity ryhmämatka Edinburghiin

Koe Edinburghin monet kasvot!

Skotlannin pääkaupunki Edinburgh kutsuu tutustumaan maan värikkääseen historiaan ja maistelemaan maailmankuulua viskiä.

Säkkipillin säveliä, kultaisena virtaavaa viskiä, TV: stä tuttuja maisemia ja mielenkiintoista historiaa. Karismaattinen Edinburgh ei esittelyjä kaipaa! Vanhankaupungin viehättävät mukulakivikadut kutsuvat tutkimusretkelle pieniin puoteihin ja tunnelmallisiin pubeihin. Syvempää sukellusta Edinburghin historiaan kaipaava ottaa suunnakseen kaupungin kuuluisan maamerkin, Edinburghin linnan.

Tämä kolmen yön Edinburghin matkaohjelma on suunniteltu 50 hengen yritysmatkalle. Majoitus tapahtuu neljän tähden Courtyard by Marriott Edinburgh Centre– hotellissa. Esimerkkihintaan laskettu 22 kahden hengen huonetta ja kuusi yhden hengen huonetta.

3 yötä
alk. / henkilö
1 530 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot  
  • Lentokenttäkuljetukset bussilla
  • Majoitus 3 yötä Courtyard by Marriott Edinburgh Centre- hotellissa sisältäen aamiaisen
  • Retket ohjelman mukaisesti
  • Ateriat ohjelman mukaisesti

Tämä matkaohjelma on suunniteltu 50 hengen yritysmatkalle asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Esimerkkihintaan laskettu 22 kahden hengen huonetta ja kuusi yhden hengen huonetta.

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Saapuminen Edinburghin lentokentälle.

Matka starttaa panorama- kiertoajelulla Edinburghiin tutustuen. Puolen päivän maissa on aika nauttia perinteinen, skotlantilaista pubikulttuuria henkivä lounas. Suosittu Three Sisters– pubi sijaitsee Edinburghin vanhassa kaupungissa, vain kivenheiton päässä Edinburghin historiallisesta linnasta. Uskaliaimmat voivat maistella pubilounaalla kuuluisaa skotlantilaista perinneherkkua, haggista.

Herkullisen lounaan jälkeen tutustutaan Edinburghin linnaan oppaan johdolla. Kalliolle rakennettu linna korkeine muureineen on upea kohde ja sen monivaiheinen historia on tutustumisen arvoinen. Opas ei voi opastaa linnan alueella, mutta hän johdattaa kohteen historiaan ennen vierailua. Linnavierailun jälkeen on aika siirtyä hetkeksi hotellille hengähtämään.

Courtyard by Marriott Edinburgh Centre on tasokas, neljän tähden hotelli Edinburghin keskustan sydämessä. Skotlantilaisia perinteitä ja raikkaan modernia ilmettä yhdistelevä hotelli omaa tilavat ja valoisat huoneet.

Illallisravintolana toimii perinteikäs 1500- lukulaisessa rakennuksessa sijaitseva Tolbooth Tavern– pubi, jossa raikaa viikonloppuisin elävä musiikki.

Aamiainen hotellilla, jonka jälkeen vapaata aikaa kaupungilla kiertelyyn tai hotellilla lepäilyyn aamupäivän ajan. Omakustanteinen lounas.

Skotlanti on kuuluisa nestemäisestä kullastaan, viskistä. Toisen matkapäivän kohokohta onkin vierailu Edinburghin keskustan tuntumassa sijaitsevaan viskitislaamoon. Holyrood Whisky & Gin Distillery valmistaa viskin lisäksi myös giniä. Mielenkiintoisen tislaamokierroksen aikana kuullaan niin viskinvalmistuksen historiasta, kuin Holyroodin moderneista metodeista. Tislaamon laadukkaisiin tuotteisiin tutustutaan henkilökunnan johdolla haistellen ja maistellen.

Kierroksen jälkeen hypätään bussin kyytiin ja tehdään välietappi hotellilla ennen illallista.

Illalliseksi nautitaan neljän ruokalajin menukokonaisuus skottitanssijoiden ja -soittajien säestäminä. Spirit of Scotland Dinner & Show on ikimuistoinen päätös illalle!

Hotelliaamiaisen jälkeen suunnataan bussilla kohti Skotlannin kuvauksellista maaseutua. Päiväohjelmaan sisältyy tunnin mittainen laivaristeily Loch Lomond– järvellä, sekä lounas pittoreskissa Ballochin kylässä. Paluumatkalla kohti Edinburghia pysähdytään ihastelemaan Falkirissa sijaitsevaa Kelpies– monumenttia. Taiteilija Andy Scottin Kelpies, eli vetehishevoset on vaikuttava, 30 metriä korkea monumentti, joka esittää kahta hevosen päätä.

Illalliseksi maistellaan perinteisiä skotlantilaisia herkkuja; illan ravintolana toimii Howie’s Waterloo Place. Historian havina on käsinkosketeltava ravintolan korkeissa saleissa – vuonna 1815 valmistunut rakennus henkii entisajan tunnelmaa. Tästä illallisesta ei tunnelmaa puutu!

Aamiaisen jälkeen on aika kirjautua ulos hotellista.

Matka ei kuitenkaan pääty vielä tähän; matkatavaroiden bussiin lastaamisen jälkeen otetaan suunnaksi jälleen eräs historiallinen nähtävyys. Aamupäivällä vieraillaan Leith Port– satamaan ankkuroidussa Britannia– laivassa. Kuninkaallisen perheen yksityisenä laivana palvellut Britannia tarjoaa mielenkiintoisen katsauksen Kuningatar Elisabet II: n ja Prinssi Philipin elämään. Matkailua rakastanut pariskunta risteilivät Britannia- laivalla lukuisia kertoja, niin työ- kuin lomamatkojenkin merkeissä.

Vierailun jälkeen nautitaan yhteinen lounas, jonka jälkeen hypätään bussin kyytiin kohti Edinburghin lentokenttää. Kotimatka alkaa!

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.