Häämatka Mauritiuksella

Helin Matkat räätälöivät matkamme asiantuntemuksella toiveitamme kuunnellen ja ehdotuksia antaen. Kaikki matkajärjestelyt sujuivat mutkattomasti ja ilman turhaa stressiä.

Mauritiuksella majoituimme kahdessa eri hotellissa: ensimmäiset kuusi yötä luoteisrannikolla Le Meridien Ile Maurice -hotellissa ja loput viisi yötä etelärannikolla Heritage le Telfair -hotellissa. Matkaa suunnitellessamme olimme ajatelleet, että viettäisimme koko häämatkan yhdessä hotellissa, mutta Helin Matkoilta meille suositeltiin näitä kahta hotellia ja olimme hotellivalintoihin enemmän kuin tyytyväisiä!

Jakamalla matkan kahteen hotelliin, pääsimme näkemään saarta enemmän ja vaihto matkan puolivälissä hotellista toiseen sai myös matkan tuntumaan pitemmältä. Kumpikin hotelli oli upea ja palvelu erinomaista. Hotelleissa pääsimme nauttimaan häämatkastamme toiveidemme mukaan rentoutuen, meren ja luonnon äärellä, hyvästä ruoasta ja juomasta nauttien.

Le Meridienissä kohokohta oli meri, kun taas Telfairissa puutarha ja luonto. Meillä oli all inclusive -paketti, Le Meridienissä Nirvava-paketti ja Telfairissa Gourmet Bliss -paketti. Nämä paketit täyttivät ja ylittivätkin kaikki odotuksemme – herkullista ruokaa ja juomaa oli todella monipuolisesti useissa eri ravintoloissa tarjolla. Le Meridienissä huomioitiin ihanasti syntymäpäiväni, joka sattui matkan alkuun, kun taas Telfairissa saimme häämatkamme kunniaksi nauttia ilmaisesta hieronnasta, sekä meitä varten järjestetystä kynttiläillallisesta.

Paikallisen yhteistyökumppanin Maurtourcon kanssa yhteistyö sujui erittäin hyvin ja palvelu oli ystävällistä. Tapasimme agenttimme Mauritiukselle saapumista seuraavana päivänä ja hän varmisti, että matka saarelle oli sujunut hyvin ja hotellissa kaikki oli kunnossa. Varasimme agentin kautta päiväretken, joka toteutettiin matkamme loppupuolella. Retkellä kierrettiin yhdessä muutaman pariskunnan kanssa saaren eteläosia.

Retki oli erittäin onnistunut ja saimme nähdä kaunista Mauritiuksen luontoa, tulivuoren kraatterin, luonnonpuiston henkeäsalpaavat näkymät, vesiputoukset, paikallisia kasveja ja eläimiä sekä ohessa maistella herkullista paikallista rommia.

Kaiken kaikkiaan matkamme oli erittäin onnistunut ja ikimuistoinen. Mauritius on kaunis saari upeine rantoineen, auringonlaskuineen ja ylängön vehreine kasvillisuuksineen. Saarella useat kulttuurit kohtaavat ja saaren pienestä koosta huolimatta nähtävää ja koettavaa on paljon. Ihmiset ovat ystävällisiä ja hotelleissa palvelu on tasokasta. Matkasta jäi käteen paljon, mutta nähtävää olisi ollut vielä lisää ja olisikin aivan ihanaa palata Mauritiukselle joskus vielä uudestaan!

/ Säde & Teemu