Häämatkat Juhlamatkat Loma kahdelle Rantalomat Soolomatkat

Le Méridien Ile Maurice 

Le Méridien Ile Maurice on tasokas hotelli, joka sijaitsee Mauritiuksen länsirannikolla. Hotellilta aukeaa upeat näköalat valkohiekkaiselle rannalle ja turkoosille merelle.  

Aistikkaasti remontoidussa Le Méridien Ile Maurice- hotellissa huokuu rikkaat kulttuuriset perinteet, niin sisustuksen, taiteen kuin ruuankin suhteen. 

Tyylikkäästi sisustetut huoneet ovat avaria ja kaikista huoneista avautuu upea merinäköala.

Hotelli tarjoaa suojaisan turvasataman vain aikuisille, Nirvana Adult Only- puolella. Nirvana tarjoaa oman vastaanoton, allasbaarin, infinity-altaan sekä rauhallisen ranta-alueen vain Nirvana- puolen asiakkaille. Nirvanan asiakkaana etuihisi sisältyy pullo viiniä, tuoreita hedelmiä päivittäin, tee/kahvi/virvoitusjuomat allasalueella (klo 11-18) sekä päivittäinen Sundowner (auringonlasku cocktail) ja alkupaloja. 

Video Le Méridien

7 yötä
alk. / henkilö
2 495 €

Hintaan sisältyy: 

  • Reittilennot ja lentoverot
  • Matkatavarat 23 kg ruumaan + 8 kg käsimatkatavarat
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 7 yötä Deluxe Ocean View- huoneessa sis. puolihoito
  • Huone käytössä kello 1800 asti lähtöpäivänä

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.