Matkapalaute Mauritiukselta

”Pitkään suunniteltu unelmamatkamme toteutui vihdoin alkuvuodesta. Matkan varaaminen sujui helposti. Oli kerrankin ihanaa, kun joku laitteli valmiita vaihtoehtoja. Yleensä olemme suunnitelleet matkat itsenäisesti. Lennot Turkish Airlinesilla sujui mutkitta, vaihdon odotusaika Istanbulissa oli juuri sopiva. Mauritiuksella meitä oltiin sovitusti vastassa.

Ensimmäinen hotellimme Veranda Paul & Virgine oli aivan ihana. Huone oli sopivan kokoinen ja hotellin koko oli mukava. Palvelu oli tosi ystävällistä ja tarjoilijat tulivat tutuiksi. Ravintolat olivat hyviä ja samoin ruoka, varsinkin kalaruoat. Uima-allas oli upea (infinity). Katamaraaniretki olisi pitänyt tajuta varata heti aluksi, oli aika suosittu ja kun olimme varaamassa, niin vapaata ei enää ollut.

Hotellista tilasimme päiväksi taksin, jolla kiertelimme saaren pohjoisosan. Aivan mahtavaa oli myös tavata Heli, joka tuli tapaamaan meitä hotellillemme ja kertoi uskomattomia tietoja saaren historiasta jne.

Tykkäsimme kovasti tästä paikasta. Vietimme täällä kuusi yötä.

Siirtyminen Victoria Beachcomberiin sujui hienosti. Ensimmäinen kokemus hotellista oli, että apua onpa suuri. Onneksi siirryimme kuitenkin adult only- puolelle, joka oli tosi paljon rauhallisempi. Huone oli aivan mahtava, iso ja upea. Tässä hotellissa ranta oli isompi ja parempi kuin edellisessä.

Ravintolavaihtoehtoja oli useampi, ja kaikki olivat hyviä. Palvelu ja tunnelma oli ehkä vähän etäisempi kuin kotoisassa Paul & Virginessä. Aivan upea hotelli kyllä tämäkin. Täältä saimme Maurturcon kautta varattua katamaraaniretken saaren itäpuolelle. Retki oli myös upea.

Tykkäsimme kovasti Helin Matkojen hotelleista ja koko systeemistä. Palvelu oli hyvää ja kaikki sujui mallikkaasti. Suosittelemme teitä kyllä ystäville ja tuttavillekin. Ja varmasti varaamme tulevaisuudessa uudelleenkin matkan teidän kauttanne. Kiitos kaikesta ja terveiset ihanalle Helille myös.”

/ Nina & Matti