Vihkimatkalla Mauritiuksella

Alttarille astelu taustamusiikkina palmujen havina tuulessa ja taustakankaana turkoosi meri. Asiakkaamme Seija ja Harri toteuttivat haaveensa naimisiin menosta ulkomailla Helin Matkojen kanssa!

”Halusimme toteuttaa unelmiemme häät ulkomailla mutta se tuntui alkuun hieman hankalalta. Onneksi huomasimme Helin matkatoimiston sivustolta räätälöidyn vihkipaketin Mauritiuksen paratiisisaarelle, mikä täytti kaikki toiveemme. Kävimme Helin matkatoimistossa Jyväskylässä ja kerroimme toiveemme virkailija Marjo-Riitalle, siitä eteenpäin kaikki asiat hoituivat todella helposti. Meidät pidettiin ajan tasalla asioiden etenemisestä koko ajan.

Onneksi olimme tarpeeksi ajoissa varaamassa matkaa, koska näin saimme varattua Mauritiukselle hääpäiväksi meidän haluamme päivän. Hotelliksi valikoimme Victoria Beachcomber Resort & Spa Victoria for 2 (vain aikuisille). Lennot Turkish Airlinesilla, lentokoneen vaihto Istanbulissa, vaihtoaika oli sopiva. Uusi lentokenttäkin oli näkemisen arvoinen kokemus.

Mauritiuksella yhteistyökumppanin Mautourcon taksi oli meitä sovitusti vastassa. Saavuimme hotellille ja sisään tulessamme näkymä oli aivan taivaallinen. Iso hotelliaula, aurinko,uima-allas, palmut, ranta, sininen meri ja ystävällinen henkilökunnan vastaanotto.

Huoneemme sijaitsi vain aikuisille tarkoitetulla alueella toisessa kerroksessa. Huone oli upea, näkymä alueen omalle rauhalliselle uima-allasalueelle ja merelle aivan täydellinen. Vihkipakettimme sisälsi aivan kaiken häihimme liittyvän, tältä osin saimme olla huoletta ja viettää rentouttavaa aikaa ennen vihkimistä, kiitos hääkoordinaattori Veroniquelle. Vaikka meidän englanninkielitaitomme ei ole täydellistä, niin virastokäynnit, kuin muukin hotellilla häiden järjestelyyn liittyvät asiat sujuivat mallikkaasti.

Vihkiminen tapahtui auringon laskun aikaan kauniilla paikalla meren rannalla. Taustamusiikiksi valikoimme tietenkin suomalaista musiikkia, valitsimme videotallenteen muistoksi vihkitilaisuudesta. Illalla meille oli hotellin puolesta järjestetty hieno hääillallinen, omassa huvimajassa kattauksineen L`Horizonissa. Ruokailun jälkeen tietenkin häävalssi jonka tanssimme illan orkesterin säestyksellä Le Barissa.

Seuraavan päivän ohjelmaan kuului häälahja hotellilta. Vaihtoehtoja oli runsaasti, valitsimme rentouttavan hieronnan.

Hotellin henkilökunnan palvelu ja ystävällisyys tekivät meihin suuren vaikutuksen, sekä hotellin hyvät aktiviteettimahdollisuudet ja tietenkin meille suomalaisille kunnon saunat.

Meidän unelmamatka täydentyi tietenkin Helin yhteydenotolla ja tapaamisella hotellilla, kaiken lisäksi Heli oli toisena todistajana vihkitilaisuudessa ja osallistui myöhemmin Suomessa viettämäämme hääjuhlaan.

Matka oli meille täydellinen unelmamatka. Kiitos Helin matkatoimistolle.

/ Onnelliset Seija & Harri