Rantalomat

Royal Palm Beachcomber

Royal Palm Beachcomber täyttää ylellisen majoituselämyksen korkeimmatkin standardit.

Royal Palm Beachcomber täyttää nimensä aiheuttamat odotukset saamalla vieraansa tuntemaan itsensä kuninkaallisiksi.

Mauritiuksen kuvauksellisella luoteisrannikon valkeilla hiekkarannoilla sijaitseva hotelli on kuin oma trooppinen turvasatamansa palmujen katveessa. Paratiisimaisesta sijainnista huolimatta Grand Baien keskustaan on vain alle 10 minuutin kävelymatka – lomakuplasta on siis helppo siirtyä tutustumaan paikalliseen elämänmenoon.

Hotellin eleganteissa sviiteissä on suorastaan mahdotonta olla pääsemättä lomatunnelmaan – omalta parvekkeelta voit tähyillä turkoosiin horisonttiin tai vehreään puutarhaan. Royal Palmin huoneiden valttikortteina toimivat niiden koko ja ajaton tyylikkyys. Hotellin pienin huone, Junior Suite on kooltaan kunnioitettavat 60 neliömetriä.

Ylellisen rantaloman täydentää Royal Palmin palkintoja niittäneiden ravintoloiden monipuoliset herkut. Kolmen ravintolan keittiömestarina toimii ranskalainen huippukokki William Girard, joka yhdistelee taidokkaasti ranskalaisen ja mauritiuslaisen keittiön parhaita puolia.

Jokaisessa ravintolassa herkkuhetken kruunaa lumoavan kauniit merimaisemat.

7 yötä
alk. / henkilö
4 835 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan  & 1 käsimatkatavara
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 7 yötä Junior Suite– huoneessa
  • Puolihoito
  • Myöhäinen huoneenluovutus klo 18.00 lähtöpäivänä

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.