Perhematkat Rantalomat

Beachcomber Canonnier & Beachcomber Shandrani

Beachcomber Canonnier & Beachcomber Shandrani on hotellikaksikko koko perheen makuun!

Beachcomber Canonnier & Beachcomber Shandrani tarjoavat täydelliset puitteet Mauritiuksen lomaan koko perheelle – aina vauvasta vaariin.

Mauritiuksen vehreällä pohjoisrannikolla sijaitseva Beachcomber Canonnier lukeutuu saaren perhehotellien parhaimmistoon. Hotellin miljöö on kiehtova yhdistelmä historiaa ja nykyaikaa; historiallisen linnoituksen rauniot pilkistävät trooppisten puutarhojen välistä ja houkuttelevat perheen pienimmät tutkimusretkelle.

Komeuden kruunaa turkoosina välkehtivä Intian Valtameri valkeine hiekkarantoineen.

Laaja valikoima vesiaktiviteetteja kutsuu Canonnierin vieraat merelle; tekemistä löytyy SUP- lautailusta vesihiihtoon ja purjehduksesta laitesukellukseen. Harrastaa voi myös maankamaralla. Hotellin alueelta löytyy kolme tenniskenttää, 18 reiän golfkenttä, sekä mahdollisuus maastopyöräilyyn ja joogaamiseen.

Matkan seuraavana hotellina toimii näppärästi kansainvälisen lentokentän läheisyydessä sijaitseva Beachcomber Shandrani. Upea Shandrani on kaiken ikäisten rantaleijonien unelma. Hotelli on kolmen upean hiekkarannan ympäröimä ja Blue Bay– merisuojelualueen vedenalainen elämä tarjoaa loputtomasti tutkittavaa.

Molempien hotellien ravintolatarjonta täyttää villeimmätkin kulinaariset unelmasi; Canonnierista löytyy neljä erilaista ravintolaa ja Shandranissa ravintoloita on kuusi kappaletta.

Ylellinen perheloma Mauritiuksella odottaa!

8 yötä
alk. / perhe
8 990 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan & 1 käsimatkatavara
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset + hotellien välinen kuljetus
  • Majoitus 4 yötä Beachcomber Canonnier Family Duplex Garden- huoneessa
  • Majoitus 4 yötä Beachcomber Shandrani 2-bedroom Family Apartment- huoneessa
  • All Inclusive
  • Myöhäinen huoneenluovutus klo 18.00

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.