Loma kahdelle Rantalomat

Beachcomber Trou Aux Biches & Beachcomber Dinarobin

Beachcomber Trou Aux Biches & Beachcomber Dinarobin on luksusta tihkuva hotellikaksikko Mauritiuksen paratiisisaarella

Beachcomber Trou Aux Biches & Beachcomber Dinarobin on oivallinen hotelliyhdistelmä kahdenkeskeiselle rantalomalle Mauritiuksen valkeilla hiekkarannoilla.

Turkoosin laguunin äärellä ja trooppisen puutarhan varjoissa lepäävä Beachcomber Trou Aux Biches hivelee silmiä kauneudellaan. Hotellin romanttinen ilmapiiri värikkäine auringonlaskuineen luo täydelliset puitteet vaikkapa hää- tai vuosipäivän juhlintaan.

Majoitu valintasi mukaan viihtyisässä sviitissä tai yhdessä hotellin upeista altaallisista huviloista. Luonnonmateriaalein sisustetut huoneet ovat täydessä sopusoinnussa ikkunasta aukeavan maiseman kanssa – täällä sielu lepää.

Matkan toisessa hotellissa siirrytään kohti Mauritiuksen etelärannikkoa ja ikonista Le Morne– vuorta. Beachcomber Dinarobinin sijainti on maisemiltaan ällistyttävän upea; vuorten jylhä siluetti yhdistettynä valkeaan hiekkarantaan on kuin toteen käynyt lomaunelma.

Hotelliloman viimeistelee huipputasokkaat makuelämykset; kumpainenkin hotelli pitää sisällään mahtavan valikoiman ravintoloita ja baareja. Nauti huippukokkien loihtimista herkuista ja uskomattoman upeista puitteista. Tekee mielesi raikasta sushia, ranskalaisen keittiön klassikoita tai grillattuja mereneläviä, löydät sen taatusti näiden hotellien valikoimasta.

 

8 yötä
alk. / henkilö
3 175 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan & 1 käsimatkatavara
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset + hotellien välinen kuljetus
  • Majoitus 4 yötä Trou Aux Biches Junior Suite- huoneessa
  • Majoitus 4 yötä Dinarobin Junior Suite- huoneessa
  • Puolihoito (aamiainen + illallinen, ei juomia)
  • Myöhäinen huoneenluovutus klo. 18.00 lähtöpäivänä

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

 

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.