Hääpäivän juhlintaa Mauritiuksella

Asiakkaamme viettivät ikimuistoisen matkan Mauritiuksella. Hääpäivämatkan kruunasi loman upeat hotellit: Beachcomber Trou Aux Biches Golf Resort & Spa sekä Beachcomber Dinarobin Golf Resort & Spa. Lue pariskunnan mietteet ja inspiroidu!

”Hei,

Kiitos matkajärjestelyistä, olemme todella tyytyväisiä. Matkamme onnistui täydellisesti ja oli unohtumattoman ihana! 😍 Kaikki sujui niin lentojen, lentokenttäkuljetusten kuin hotellimajoitustenkin suhteen täydellisesti. 

Molemmat hotellit, niin Trou aux Biches kuin Dinarobin olivat kovasti mieleemme. Trou aux Biches oli eläväisempi, kun taas Dinarobin elegantin rauhaisa. Myös molempien hotellien huonevalinnat olivat onnistuneet täysin nappiin. Trou aux Biches- hotellissa sviitti, sen sijainti ja ulkosuihku oli kertakaikkisen mahtava! Mainittakoon myös, että Trou aux Biches- hotellissa oli iltaisin upea kasvivalaistus, joten pimeälläkin oli uskomattoman kaunista.

Dinarobinissa parasta oli väljyys, tietynlainen tyylikkyys, maisemat ja rauhallisuus.  Molemmat hotellit huomioivat hääpäivämme ihanasti. Trou aux Biches- hotellissa hääpäivä huomioitiin lahjalla, jonka saimme valita neljästä vaihtoehdosta. Olimme tästä todella yllättyneitä! Valitsimme Bless India- illallisen Mahiya- ravintolassa.

Lahjaan kuului myös Intialaiset asut, jotka saimme itsellemme muistoksi tapahtumasta. Tämä oli ihana kokemus ja asujen saaminen muistoksi kruunasi koko asian. Saamani Sari on niin kaunis, että tulen varmasti käyttämään sitä!”