Häämatkat Juhlamatkat Perhematkat Rantalomat

Harbour Village

Harbour Village syntyi purjehtivan pariskunnan, espanjalaisen insinöörin ja venezuelalaisen arkkitehdin, rakkaudesta Bonairen mereen ja luontoon. Kolme vuosikymmentä myöhemmin Harbour Villagesta huolehtii perheen toinen sukupolvi, joka haluaa vieraidensa kokevan saman taian kuin heidän vanhempansa aikoinaan.  

Upea Harbour Village on Bonairen ainoa hotelli, jolla on yksityinen ranta. Pitkällä rantaviivalla on mukavasti tilaa ja aurinkotuolien riittävyydestä on huolehdittu – täältä löydät taatusti oman paikkasi auringossa!

Aivan rannan vieressä laivan kannen muotoisella laiturilla on hotellin ravintola La Balandra. 

Lisäksi hotellilla on korkeatasoinen sukelluskeskus sekä venesatama. Hotellilla on neljä omaa venettä, joista kolmea käytetään sukellusmatkoilla ja yhtä paikallisilla, lyhyillä risteilyillä.  

Harbour Village sopii niin pariskunnille kuin yksin matkustavillekin, sekä ystävä- sekä sukulaisryhmille. 

7 yötä
alk. / henkilö
3 095 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan & 1 käsimatkatavara
  • Majoitus 7 yötä Courtyard View Room– huoneessa
  • Aamiainen

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.