Häämatkat Juhlamatkat Loma kahdelle Rantalomat Soolomatkat

Manchebo Beach Resort & Spa

Manchebo Beach Resort & Spa sijaitsee Aruban kauneimmalla rannalla.

Manchebo Beach Resort & Spa tarjoaa täydellisen yhdistelmän tyylikkyyttä, rentoutumista ja trooppista luontoa. Hotellin sijainti Aruban kauniilla Eagle Beach– rannalla on lyömätön – silkkinen hiekka ja turkoosi merivesi ovat vain muutaman askeleen päässä.

Ylellinen boutique- tyylinen hotelli on jättänyt jälkeensä haltioituneita asiakkaita jo puolen vuosisadan ajan. Manchebo tunnetaan erityisesti huippuluokan asiakaspalvelusta ja vieraanvaraisesta henkilökunnasta – tervetuloa Karibian kotiisi!

Hotellin vierailla on mahdollisuus harrastaa joogaa ja pilatesta ulkoilma- joogastudiossa ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella. Suuri ulkoilma-allas kutsuu virkistävälle pulahdukselle Karibian auringon alla.

Hotellin huoneet ovat tilavia, tyylikkäitä ja modernisti sisustettuja. Kaikissa huoneissa on oma parveke tai terassi, josta voit ihailla upeita maisemia ja nauttia trooppisesta merituulesta. Voit valita huoneesi meri- tai puutarhanäkymällä.

Manchebosta löytyy kaksi ravintolaa, joiden kokit uskovat makuelämysten olevan onnistuneen loman a ja o.  Hotellin perustajan, Ike Cohenin mukaan nimetty Ike’s Bistro tarjoilee välimerellisiä herkkuja karibialaisella twistillä.

Pihvin ystävä valitsee illallisravintolakseen The Chophouse at Manchebon, jonka ruokalistalla komeilevat saaren mehevimmät liharuoat. Halutessasi voit valita lisämaksusta matkallesi kattavan Premiun All Inclusive- ateriakokonaisuuden.

7 yötä
alk. / henkilö
3 195 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku (á 23 kg) ruumaan  & 1 käsimatkatavara (á 8 kg)
  • Majoitus 7 yötä Deluxe- huoneessa
  • Ei aterioita

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.