Häämatkat Juhlamatkat Loma kahdelle Rantalomat

Bucuti & Tara Beach Resort

Bucuti & Tara Beach Resort on tyylikäs boutique-tyyppinen hotelli yhdellä Karibian kauneimmista rannoista, Eagle Beachilla. Hotellin yleisten tilojen, huoneiden ja ranta-alueen sisustus ja värit ovat tarkkaan mietitty ja suunniteltu, jotta ne miellyttäisivät asiakkaiden silmää.

Karibian ensimmäinen hiilineutraali hotelli tekee luonnon lisäksi hyvää myös vierailleen. Hyvinvoinnin ammattilaisten suunnittelema, maksuton wellness- ohjelma on tarjolla jokaiselle Bucutin & Taran asiakkaalle. Päivittäisiä aktiviteetteja tarjoava ohjelma sisältää muun muassa pilatesta hiekkarannalla, rentouttavia Tai Chi- tunteja, sekä mindfulness- rantakävelyitä.

Hyvinvointi sekä tuntuu, että maistuu Bucutissa & Tarassa; päivittäisen Healthy Hour– tunnin aikana voit nautiskella raikkaita smoothieta ja mehuja SandBar– rantabaarissa. TripAdvisor’s Travelers Choice- palkinnon vastaanottanut Elements– ravintola hurmaa asiakkaansa terveellisillä ja vastuullisesti tuotetuilla herkuilla. Mikäli haluat viedä loman maut kotikeittiöösi, voit osallistua vegaaniselle kokkauskurssille.

Hotelli on suunnattu vain aikuisille (ikäraja 18 vuotta), Bucuti & Tara sopiikin erityisesti pariskuntien kahdenkeskeiseen lomaan. Kuvankaunis ranta, romanttinen tunnelma ja upea ympäristö mielenkiintoisine luontonähtävyyksineen luovat puitteet ikimuistoiselle lomalle.

Hotellin erikoisuus ovat ”romanssi- concierget” jotka järjestävät pariskunnille erityisiä elämyksiä kahden kesken, kuten auringonnousun joogaa, kajakkiretken salaiselle rannalle tai tunnelmallisen auringonlaskuristeilyn. Mahdollisuus myös romanttiseen illalliseen rannalla oman cabana- katoksen alla (suosittelemme etukäteisvarausta).

Mainetta ja kunniaakin niittänyt, yhdeksi Karibian romanttisimmista hotelleista valittu Bucuti Beach saa lämpimän suosituksemme juuri teille kahdelle!

7 yötä
alk. / henkilö
3 125 €
  • Reittilennot sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat 23 kg ruumaan + 8 kg käsimatkatavara
  • Majoitus 7 yötä Standard- huoneessa sisältäen aamiaisen

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.   

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

 

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.