Häämatkat Juhlamatkat Kahden kesken Rantalomat

Bucuti & Tara Beach Resort

Bucuti & Tara Beach Resort on ihastuttavan tyylikäs boutique-tyyppinen hotelli yhdellä Karibian kauneimmista rannoista, Eagle Beachilla. Hotellin yleisten tilojen, huoneiden ja ranta-alueen sisustus ja värit ovat tarkkaan mietitty ja suunniteltu, jotta ne miellyttäisivät asiakkaiden silmää.

Hotelli on suunnattu vain aikuisille (ikäraja 18 vuotta) ja varsinkin pariskunnille. Kuvankaunis ranta , romanttinen tunnelma ja upea ympäristö mielenkiintoisine luonto nähtävyyksineen luovat erittäin onnistuneet puitteet lomalle.

Hotellilla on myös omat ”romanssi-concierget” jotka voivat järjestää pariskunnille erityisiä kokemuksia kuten joogaa auringonnousun aikaan, kajakkiretken salaiselle rannalle tai risteilyn auringonlaskun aikaan. Mahdollisuus myös romanttiseen illalliseen rannalla oman cabana-katoksen alla (suosittelemme etukäteisvarausta).

Mainetta ja kunniaakin niittänyt, yhdeksi Karibian romanttisimmista hotelleista valittu Bucuti Beach saa lämpimän suosituksemme juuri teille kahdelle!

7 yötä
alk. / henkilö
2 450 €
  • KLM reittilennot ja lentoverot
  • Majoitus 7 yötä 2 hh, sis. aamiainen
  • Helin Matkojen 24/7 hätäpäivystys

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.   

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

 

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.