Rantalomat Yhdistelmä­matkat

Curaçao & Aruba

Tervetuloa yhdistelmämatkalle Curaçaolle ja Aruballe!

Curaçao tunnetaan karun kauniista luonnostaan, turkoosina hohtavista rantapoukamistaan, sekä loistavista sukellus- ja snorklausmahdollisuuksistaan. Aruba sen sijaan omaa upeat ja pitkät valkohiekkaiset rannat, kauniita luonnonnähtävyyksiä, sekä kristallinkirkkaat turkoosit vedet. 

Matkan ensimmäiset viisi päivää vietetään Curaçaolla ja hotellinasi on ihastuttava Renaissance Wind Creek Curacao Resort, joka sijaitsee historiallisen Willemstadin sydämessä. Hotellilla on kaunis uima-allas alue, Nautilus- ravintola sekä oma Starbucks- kahvila.

Curaçaon lomapäivien jälkeen on aika ottaa siivet alle ja suunnata viideksi päiväksi naapurisaarelle, Aruballe. Lento Aruban saarelle kestää vain 30 minuuttia.

Aruballa hotellinasi on viehättävä Divi Aruba Phoenix Beach Resort, joka sijaitsee kauniilla Palm Beachin alueella. Hotellin edessä avautuu pitkä valkohiekkainen ranta ja kirkas turkoosi meri. Voit viettää päiväsi rentoutuen rannalla tai hotellin altaalla, treenata hotellin kuntosalilla, herkutella hotellin ravintoloissa tai hemmotella itseäsi hotellin tasokkaassa kylpylässä. 

10 yötä
alk. / henkilö
3 750 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan & 1 käsimatkatavara
  • Majoitus 5 yötä Curacaolla, ei ruokailuja
  • Majoitus 5 yötä Aruballa, ei ruokailuja

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.