Juhlamatka Italiassa

Lämmin kiitoksemme erinomaisen Italian juhlamatkamme järjestelyistä! Matka oli onnistunut kaikin puolin.

Lisäksi meitä kaikkia ilahduttu suuresti, että saimme 55-vuotishääpäivämme juhlaillalliselle Helin Matkoilta onnittelutervehdyksen ja vielä juhla-ateriallemme komean ja maukkaan jälkiruokatäytekakun lahjaksi teiltä. Välitä nämä kiitokset myös koko Helin Matkojen tiimille!

Muutama sana matkastamme.

Lähdimme juhlamatkallemme koko perheen voimin – me, lapset ja lapsenlapset – yhteensä 11 henkilöä. Osa tuli Helsingistä Finnairilla Milanoon ja sieltä järjestetyllä autokuljetukselle Gardajärven Salon kaupunkiin hotelliimme. Osa tuli Lufthansalla ja Dolomiti Airwaysilla Frankfurtin kautta Veronaan ja siletä taas kuljetuksella Saloon. Lennot ja kuljetukset toimivat hyvin. Paluukuljetukset toimivat samoin hyvin ja palasimme lentäen Milanosta Helsinkiin Finnairilla.

Syyskuun on hienoa aikaa lomailla Gardalla. Sää oli lämmin, päivisin +25-27 astetta. Aurinkoista ja illat olivat leppoisen lämpimiä ulkona istumiseen ja syömiseen sekä atmosfääristä nauttimiseen. Italiassa on aina mukavan rento tunnelma. Salon kaupunki on Gardan eteläpäässä ja se on kaunis rantakaupunki upeine rantabulevardeineen, ravintoloineen, toreineen ja kirkkoineen.

Sieltä on helppo matkailla Gardan muihin rantakaupunkeihin autolla, julkisilla kulkuvälineillä, pyörillä ja laivoilla. Kävimme eri kaupungeissa ja myös osa joukostamme Venetsiassa, johon oli junalla kahden tunnin matka. Aivan vieressä olevat vuoret tarjosivat mahdollisuuden vaelteluun ja hienoihin maisemiin, Tutustuimme myös alueen viinitiloihin. Suosittelemme tätä aktiviteettia. Hotellimme hoiti järjestelyt hyvin.

Hotellimme Hotel Laurin oli 1900-luvun alussa rakennettu suuri villa, joka oli modernisoitu pieneksi 40 huoneen perhehotelliksi vanha miljöö säilyttäen. Hotelli oli kaunis ja sen puutarha uima-altaineen ihastuttava.

Aivan erityisen kiitoksen voimme antaa hotellin erinomaiselle palvelulle. Varmasti viisi tähteä tai enemmänkin. Palvelu oli henkilökohtaista. Hotellin oma ravintola on korkeatasoinen ja ravintolaterassilta avautuivat hienot näköalat Gardalle. Suosittelemme!

/ Terveisin, Kari ja Marja-Leena sekä koko muu juhlamatkaseurue