Häämatkat Juhlamatkat Loma kahdelle

Gardajärvi

Hotel Laurin

Hotel Laurin on yksi aikansa parhaiten säilyneistä jugend- tyylisuuntaa edustavista hotelleista, jossa historian tunnelmallinen havina ja nykyajan mukavuudet yhdistyvät täydellisesti. 

Hurmaavasta, perheomisteisesta hotellista avautuu lumoavat näkymät kauniille Gardajärvelle ja hotellista on lyhyt kävelymatka kuvaukselliseen Salón kaupunkiin. 

Hotellin ja huoneiden sisustus miellyttää silmää ja tunnelma on harmoninen. Vehreän puutarhan kruunaa kaunis uima-allasalue. Hotellin ravintola Magnolia on saanut paljon kiitosta ja sen terassilla voit nauttia kiireettömästi aamiaisen tai illallisen puutarha- ja järvimaisemia ihastellen. 

Hotel Laurin sijaitsee noin kahden tunnin ajomatkan päässä Milanon lentokentältä ja siirtyminen lentokentältä hotelliin onnistuu omatoimisesti vuokra-autoillen. Halutessaan autovuokrauksen voi vaihtaa yksityisiin lentokenttäkuljetuksiin lisämaksusta. Kysy lisää matka-asiantuntijoiltamme!

Romanttinen Hotel Laurin on mainio valinta pariskuntien kahdenkeskeiseen lomailuun!

7 yötä
alk. / henkilö
2 175 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan  & 1 käsimatkatavara
  • Majoitus 7 yötä Superior– huoneessa
  • Aamiainen
  • Autovuokraus 7 vrk sisältäen tarvittavat vakuutukset (Opel Mokka tai vastaava)

Lisämaksusta voit varata matkapakettiin myös yksityiset lentokenttäkuljetukset. Kysy lisää!

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.