Loma kahdelle Rantalomat

Maremma

The Sense Resort

Rantalomalle Italian Toscanaan? The Sense Resort- hotellissa se onnistuu!

Toscanan Maremma on reunustettu kultaisella hiekkarannalla ja vehreillä mäntymetsillä. Kohteessa yhdistyy upealla tavalla rantalomailu, sekä alueelle ominaiset kulinaariset aarteet sekä laatuviinit. The Sense Resort on hotelli, jossa pääset uppoutumaan molempiin maailmoihin täysin siemauksin.

Mäntymetsän varjossa ja yksityisen hiekkarannan äärellä sijaitseva hotelli takaa täydellisen rentouttavan loman tasokkaissa puitteissa. Lomapäivät Toscanan auringon alla kuluvat meressä ja allasalueella pulikoidessa, monipuolisista luontoaktiviteeteista nauttiessa ja italialaisia makuja herkutellen. The Sense Resort pitää sisällään kaksi ravintolaa, joiden menut ovat pullollaan aitoja toscanalaisia herkkuja.

Eaté by Pipero– ravintolassa romanttinen illallinen nousee aivan omalle tasolleen; fine dining- illallinen katetaan hiekkarannalle, suoraan veden ääreen. Ravintola lukeutuu oikeutetusti Toscanan romanttisimpien joukkoon.

Hotellin huoneet sekä sviitit ovat kauniita ja harmonisia  – mäntymetsien vihreä ja meren sininen toistuvat huoneen tekstiileissä, luoden saumattoman yhteyden ympäröivään luontoon. Huoneita löytyy 10 eri tyypissä. Sviiteissä majoittuva pääsee nauttimaan Suite VIP– ohjelman erikoiseduista, kuten tervetuliaiskuohuviinipullosta, omasta espressokoneesta, sekä butler- palvelusta.

 

4 yötä
alk. / henkilö / aamiainen
1 475 €
4 yötä
alk. / henkilö / puolihoito
1 775 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan  & 1 käsimatkatavara
  • Vuokra-auto matkan ajaksi (Compact SUV tai vastaava, nouto ja palautus Rooma Fiumicino- lentokentälle, sisältäen tarvittavat vakuutukset
  • Majoitus 4 yötä Superior Seaview– huoneessa 
  • Aamiainen tai puolihoito

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.