Kaupunki­­lomat Matkat ystäville Yhdistelmä­matkat

Italian kiertomatka

Bologna – Firenze – Assisi – Orvieto – Rooma

Mamma Mia, mikä matka!

Tämä matka on mahtava läpileikkaus Italiasta ja sen moniulotteisesta kulttuurista. Autoillen toteutettava kiertomatka johdattaa matkaajan tutustumaan hämmästyttäviin suurkaupunkeihin, historiallisiin kyliin ja idyllisiin viinitiloihin.

Matkan ensimmäinen etappi on Italian kauneimpiin kaupunkeihin kuuluva Firenze. Toscanan alueen romanttinen pääkaupunki tarjoaa ruokkii niin kulttuurinnälkää, kuin sitä oikeata nälkääkin; Firenzen eläväiset kadut kätkevät sisäänsä lukemattomia taideaarteita, sekä laajan kirjon erilaisia ravintoloita.

Firenzestä matka jatkuu Toscanan maaseudulle ja upeaan Castello di Spaltenna– hotelliin. Pittoreski Toscanan alue tunnetaan viiniviljelmillä kuorrutetuista kumpuilevasta maastosta, jonka läpi risteilevät sypressien reunustamat hiekkatiet.

Seuraavat kaksi päivää vietetään kahteen kulttuurihistoriallisesti merkittävään kaupunkiin; Assisiin ja Orvietoon. 1200-luvulla eläneen Franciscus Assisilaisen kotikaupunkina tunnettu Assisi omaa runsaasti historiallisia nähtävyyksiä, kuten UNESCOn maailmanperintöluetteloon kuuluva Pyhän Fransiskuksen basilika. Muinaisten Etruskien rakentama Orvieto on niin ikään mielenkiintoinen annos historiaa – tutustu keskiaikaiseen kaupunginosaan ja kirkkoarkkitehtuurin taidonnäytteisiin.

Matkan päätepiste, ikuinen kaupunki Rooma ei juuri esittelyjä kaipaa. Trasteveren elämää kuplivat ravintolat, Colosseumin siluetti laskevaa aurinkoa vasten ja gelaton maistelu ikonisilla espanjalaisilla portailla istuskellen. Tähän on hyvä päättää ikimuistoinen Italian matka.

7 yötä
alk. / henkilö
2 065 €
  • Reittilennot ja lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku (á 23 kg) ruumaan  & 1 käsimatkatavara (á 8 kg)
  • Autovuokraus koko matkan ajaksi, sisältäen Supercover- turvan
  • Majoitus 2 yötä Firenzessä sisältäen aamiaisen
  • Majoitus 2 yötä Toscanassa sisältäen aamiaisen
  • Majoitus 1 yö Assisissa sisältäen aamiaisen
  • Majoitus 1 yö Orvietossa sisältäen aamiaisen
  • Majoitus 1 yö Roomassa sisältäen aamiaisen

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

 

Palazzo Lorenzo on vanha aristokraattien asuinrakennus, joka on kunnostettu moderniksi neljän tähden hotelliksi. Kunnostus on tehty perinteitä kunnioittaen ja lopputuloksena on viehättävä yhdistelmä vanhaa ja uutta. 15 minuutin kävelymatkan päässä Firenzen tuomiokirkosta sijaitseva boutique- hotelli omaa harmonisesti sisustetut huoneet ja upean kylpyläosaston.

900- lukulaiseen luostariin rakennettu Castello di Spaltenna on charmikas viiden tähden hotelli keskellä kuuluisaa Chiantin viinialuetta. Upea hotelli on herkkua kaikille aisteille; Michelin- tähdellä palkittu Il Pievano– ravintola tarjoaa elämyksellisiä fine dining- makumatkoja, joita täydentävät tilan omat viinit. Ylellinen kylpylä erilaisine saunoineen takaa hemmottelevia hyvinvointikokemuksia. Paikan päältä löytyy sisä- ja ulkouima-allas.

 

Klassisen tyylikäs Asisium Boutique Hotel sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä Assisin tärkeimpiä nähtävyyksiä. Huoneluokkia löytyy standard- huoneista aina sviitteihin asti ja huoneet on sisustettu rauhoittavin sävyin ja ylellisin yksityiskohdin.

Altarocca Wine Resort takaa kokonaisvaltaisen matkan täynnä hyvinvointia, makuja ja harmoniaa. Altaroccan ravintolassa voit nauttia paikallisista herkuista ja tilan omista viineistä upeiden maisemien äärellä. Hotellin kylpylä yhdistää viinin ja kylpylähoidot uniikilla tavalla – oletko aiemmin kuullut viinikylpylästä? Rentouttavan elämyksen viimeistelevät hotellin valoisat ja tilavat huoneet.

Rooman sykkivässä sydämessä sijaitseva Rome Times on täydellinen tukikohta tutkimusmatkalle ikuisessa kaupungissa – Trevin suihkulähde ja Colosseum ovat vain 10 minuutin kävelymatkan päässä. Perinteet ja modernius muodostavat kauniin liitot varta vasten hotellia varten suunnitelluissa kalusteissa – huoneet ovat paitsi tyylikkäitä, myös tilavia ja hyvin varusteltuja.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.