Helin Helmet Häämatkat Kahden kesken Perhematkat Rantalomat Soolomatkat

Heritance Aarah on unelmien lomakohde, joka sijaitsee turkoosin ja kristallinkirkkaan meren ja valkoisten hiekkarantojen ympäröimänä. Ensiluokkainen, vuonna 2019 auennut, Heritance Aarah on nopeasti kivunnut Malediivien parhaiden all inclusive- hotellien joukkoon.

Saarella sinua odottaa mahdollisuus täydelliseen rentoutumiseen, merenalaisen maailman tutkimiseen ja tasokkaat ravintolavaihtoehdot. Majoittua voit hurmaavissa villoissa rannalla tai veden yllä.

Premium all-inclusive on todella kattava paketti, johon sisältyy ruokailut, laaja viini- ja cocktail-valikoima sekä paljon erilaisia aktiviteetteja ja retkiä.

Tutustu Aarahin huikeaan Ocean Suite- & Seaplane- tarjoukseen!

Antaudu palveltavaksi, unelmiesi loma odottaa sinua.

7 yötä
alk. / henkilö
4 395 €
  • Qatar Airways reittilennot ja lentoverot
  • Vesitasokuljetukset Male – hotelli – Male
  • Majoitukset 7 yötä 2 hh, All Inclusive
  • Helin Matkojen 24/7 hätäpäivystys

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät    

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.   

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.