Helin Helmet Häämatkat Loma kahdelle Perhematkat Rantalomat Soolomatkat

Heritance Aarah on unelmien lomakohde Malediivien postikorttimaisemissa!

Heritance Aarah on unelmien lomakohde, joka sijaitsee turkoosin ja kristallinkirkkaan meren ja valkoisten hiekkarantojen ympäröimänä. Ensiluokkainen, vuonna 2019 auennut, Heritance Aarah on nopeasti kivunnut Malediivien parhaiden all inclusive- hotellien joukkoon.

Heritance Aarah omaa tilavat ja tyylikkäästi sisustetut huvilat, jotka sijaitsevat hiekkarannalla tai malediivilaiseen tyyliin veden yllä – omalla uima-altaalla tai ilman.

Beach Villa- huvilassa lomalaisen hurmaa kuvankaunis ulkoilmasuihku ja oma terassi. Ocean Villa- huvilassa turkoosi merimaisema avautuu lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista ja mereen pääsee pulahtamaan omalta terassilta.

Upean saariloman kruunaa Aarahin kattava Premium All Inclusive. Resort pitää sisällään upean valikoiman erilaisia ravintoloita, joissa vieraat pääsevät nauttimaan paikallisten herkkujen lisäksi italialaisen, ranskalaisen, sri lankalaisen, japanilaisen ja thaimaalaisen keittiön antimista.

Monipuolisen ruoka- ja juomavalikoiman lisäksi vieraat voivat osallistua yöpymisen kestosta riippuen 2-4 retkelle ilman lisäveloitusta, osana all inclusive- ohjelmaa. Retkivalikoimaan sisältyy muun muassa delfiiniristeily, snorklausretki ja yökalastus.

7 yötä
alk. / henkilö
5 095 €
7 yötä
alk. / henkilö / tarjoushinta
4 450 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan  & 1 käsimatkatavara
  • Vesitasokuljetukset Male – hotelli – Male
  • Majoitukset 7 yötä Beach Villa- hvuilassa
  • Premium All Inclusive

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät    

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.   

*Tarjoushinta voimassa, kun matkustus 01.05-30.09.2024 välisenä aikana. Tarjous voimassa 30.04.2024 saakka (saatavuudesta riippuen).

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.