Kaupunki­­lomat Matkat ystäville Soolomatkat

Kroatian Split häikäisee monipuolisuudellaan!

Valokuvauksellinen vanhakaupunki ja rannikkoa ympäröivät saaret tekevät Splitistä lyömättömän kohteen täynnä nähtävää. Vanhakaupunki kapeine kujineen, historiallisine palatseineen ja 300- luvulla rakennettuine kirkkoineen saa matkalaisen pään pyörälle.

Suosittuja päiväretkikohteita Splitistä ovat sen rannikon edustan kauniit saaret Brac, Hvar, Korcula ja Vis. Saariin pääsee tutustumaan kätevästi lautalla, joita kulkee Splitistä useita kertoja päivässä.

Upeista rannoista tunnettu Hvar hurmaa kauniilla rannoillaan ja menevällä yöelämällään. Korculan saaren katseenkääntäjä on sen mahtava vanhakaupunki, joka on kuin pienoismalli Dubrovnikista.

Tukikohtana tällä matkalla toimii urbaani Cornaro Hotel, joka omaa loistavan sijainnin vain muutaman askeleen päässä Diocletianuksen Palatsista ja maalauksellisesta vanhasta kaupungista. Cornarossa kaikki palvelut ovat lähelläsi; kaupat, ravintolat ja Splitin lauttasatama. Hotellin huoneet ovat moderneja, valoisia ja hyvin varusteltuja.

Cornaron upeassa kattobaarissa voit uppoutua 360 asteen kaupunkimaisemaan herkullinen cocktail kädessäsi tai ulkoporealtaan lempeissä poreissa lekotellen.

Tätä on kaupunkiloma parhaimmillaan!

4 yötä
alk. / henkilö
1 245 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku (á 23 kg) ruumaan  & 1 käsimatkatavara (á 8 kg)
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 4 yötä Cornaro Hotel, Superior- huone sisältäen aamiaisen

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.